ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Μεθυσμένη 25χρονη οδηγός σκότωσε τη νύφη την ημέρα του γάμου της

ΗΠΑ: Μεθυσμένη 25χρονη οδηγός σκότωσε τη νύφη την ημέρα του γάμου της
AP

Σοκαριστικό τροχαίο στις ΗΠΑ με μια μεθυσμένη οδηγό που έπεσε πάνω σε νεόνυμφους και σκότωσε τη νύφη

Ένα σοκαριστικό τροχαίο συνέβη στις ΗΠΑ τον Απρίλιο όταν η 25χρονη Τζέιμι Κομορόσκι έπεσε με το αμάξι της πάνω σε αμαξίδιο του γκολφ, όπου επέβαινε η 34χρονη Σαμάνθα Χάτσινσον μαζί με τον σύζυγό της και άλλα δύο άτομα.

Η 25χρονη κατηγορείται για ανθρωποκτονία από αμέλεια και τρεις κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ με αποτέλεσμα βαριά σωματική βλάβη ή θάνατο. Αρνήθηκε μάλιστα να υποβληθεί σε αλκοτέστ ωστόσο οι αστυνομικοί που την είδαν είπαν ότι μύριζε αλκοόλ και είχε κόκκινα μάτια

«Δεν ήθελα να συμβεί αυτό. Απλώς νιώθω ένα απαίσιο άτομο, όπως, δεν ήθελα να συμβεί τίποτα από αυτά» είπε η 25χρονη ελπίζοντας ότι ο δικαστής να δει «πόσο μετανιωμένη και μετανοημένη είμαι και ότι δεν είμαι κακός άνθρωπος και ότι δεν θα ξανακάνω ποτέ κάτι κακό».

Μιλώντας από την άλλη, τηλεφωνικά με τον πατέρα της δείχνει να θέλει να βγει από τη φυλακή και να μην είναι καθόλου μετανιωμένη: «Θεέ μου. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μου συνέβη αυτό. Γιατί σε μένα; Θα είμαι εδώ για πολλά χρόνια. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτή είναι η ζωή μου και ότι όλη μου η ζωή θα τελειώσει».

«Δεν χρειάζεται να λυπάσαι, Τζέιμι, αυτό συνέβη και θα το τακτοποιήσουμε. Δεν μας νοιάζει τι συνέβη. Δεν μας νοιάζει. Μας νοιάζεις μόνο εσύ», της απάντησε ο πατέρας της.