ΚΟΣΜΟΣ

Τρομακτικό βίντεο: Δηλητηριώδες φίδι περικυκλώνει κολυμβήτρια στην Αυστραλία

Τρομακτικό βίντεο: Δηλητηριώδες φίδι περικυκλώνει κολυμβήτρια στην Αυστραλία

Στιγμές τρόμου για μια νεαρή γυναίκα που κολυμπούσε στην Αυστραλία η οποία είχε ένα... τετ-α-τετ με θαλάσσιο δηλητηριώδες φίδι στην Αυστραλία.

Κόβει την ανάσα το βίντεο με ένα δηλητηριώδες θαλάσσιο φίδι να πλησιάζει και να περικυκλώνει μια γυναίκα που κολυμπούσε στα ανοιχτά της ανατολικής ακτής της Αυστραλίας.

Στο βίντεο που δημοσίευσε το CBS, και τράβηξε ο κινηματογραφιστής Dean Cropp το μεγάλο θαλάσσιο εμφανίζεται στο πλάνο και έρχεται σε απόσταση αναπνοής από τη νεαρή κολυμβήτρια.

«Αυτό το θαλάσσιο φίδι προσπαθούσε να βγει στην επιφάνεια όταν βρήκε την Emily, και ήταν έρωτας με την πρώτη ματιά. Εκείνη είχε φρικάρει. Το φίδι γλίστρησε γύρω από τα πόδια της, κάτω από το χέρι της και γύρω από το σώμα της, ενώ η Emily παρέμεινε ακίνητη και παγωμένη από το φόβο. Το φίδι στη συνέχεια κινήθηκε γύρω από τα μαλλιά και το λαιμό της, γλείφοντάς την με τη διχαλωτή γλώσσα του», δήλωσε ο Cropp

Πρόσθεσε μάλιστα ότι ακούστηκε να γελάει «σε μια προσπάθεια να παραμείνει ήρεμη».

Αφού βγήκε στην επιφάνεια, ανακουφισμένη η Emily είπε για την περιπέτειά της: «Αυτή είναι η ζωή στη θάλασσα των Κοραλλιών... καθημερινές συναντήσεις με τον θάνατο».