ΚΟΣΜΟΣ

Κρήτη: «Της είπε “σ’ αγαπώ” και τη μαχαίρωσε 14 φορές» – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την κατάθεση

Κρήτη: «Της είπε “σ’ αγαπώ” και τη μαχαίρωσε 14 φορές» – Σοκάρουν οι λεπτομέρειες από την κατάθεση

Ανατριχίλα προκαλεί η επίθεση με δεκάδες μαχαιριές που δέχτηκε μια 36χρονη από τον σύντροφό της στην Κρήτη, το βράδυ της Κυριακής.

Όπως είπε η γυναίκα στην πρώτη της κατάθεση, δεν προηγήθηκε κάποιο φραστικό επεισόδιο ανάμεσά τους και «ξαφνικά σαν να βρέθηκε σε κατάσταση αμόκ άρπαξε το μαχαίρι και άρχισε να με χτυπά».

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δυο τους έβλεπαν ταινία όταν ο 36χρονος έσκυψε, φίλησε τη σύντροφό του, της είπε «σ’ αγαπώ» και λίγο αργότερα αποπειράθηκε να την πνίξει και εν τέλει κατάφερε στο σώμα της περίπου 14 μαχαιριές.

Οι δικηγόροι του 36χρονου τον επισκέφθηκαν στο θάλαμο όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος, στο ΠΑΓΝΗ και, σύμφωνα με πληροφορίες, 36χρονος δείχνει να μην έχει καμία συναίσθηση της βαρύτητας της πράξης του, των κατηγοριών που του αποδίδονται αλλά και της διαδικασίας που θα ακολουθηθεί.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με πληροφορίες, όλα συνέβησαν όταν ένα ζευγάρι, καβγάδιζε έντονα στο σπίτι του στην περιοχή του Κορώνη Μαγάρα. Κάποια στιγμή ο 36χρονος παίρνει ένα μαχαίρι από την κουζίνα και χτυπά με 14 μαχαιριές στην 36χρονη αρραβωνιαστικιά του στο θώρακα, στην πλάτη και στα άνω άκρα.

Στο σημείο έσπευσαν δύο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ, το ένα παρέλαβε την σοβαρά τραυματισμένη γυναίκα και τον άλλο πήρε τον άνδρα ο οποίος δεν έφερε σοβαρά τραύματα και τους μετέφερε στο νοσοκομείο με συνοδεία αστυνομίας.

Την ίδια ώρα τη φωτιά έβαλε ο 36χρονος κατάφεραν και έσβησαν οι γείτονες οπότε δεν χρειάστηκε η συνδρομή των δύο οχημάτων της Πυροσβεστικής που έφτασαν στο σημείο.

Η άτυχη γυναίκα κατάφερε και βγήκε έξω από το σπίτι μέσα στα αίματα ζητώντας βοήθεια. Γείτονες που άκουσαν τον καβγά του ζευγαριού, ειδοποίησαν τις αρχές. Η 36χρονη υποβλήθηκε σε πολύωρη χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Την ίδια ώρα ο 36χρονος νοσηλεύεται φρουρούμενος και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ενδοοικογενειακής βίας.