ΚΟΣΜΟΣ

Σελένα Γκόμεζ: «Είμαι ελεύθερη» - Το viral φλερτ με τους παίκτες σε αγώνα ποδοσφαίρου

H Σελένα Γκόμεζ
H Σελένα Γκόμεζ
ΑΡ

Η Σελένα Γκόμεζ δεν φοβάται να παραδεχθεί δημόσια οτι είναι μόνη της αυτό τον καιρό. Σε βίντεο που έγινε viral στο Tik Tok ακούγεται να φλερτάρει με χιούμορ με τους ποδοσφαιριστές

Η Aμερικανίδα τραγουδίστρια Σελένα Γκόμεζ παρακολουθούσε έναν αγώνα ποδοσφαίρου μαζί με τις φίλες της, τυλιγμένη με κουβέρτες και ζακέτες. Όσο το ματς συνεχίζονταν όμως, όλα δείχνουν οτι βαρέθηκε και αποφάσισε να το...ρίξει στην πλάκα, φλερτάροντας με τους ποδοσφαιριστές. Όπως όμως και η ίδια δήλωσε, δεν πρέπει να πήγε και πολύ καλά.

Στο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια με χιουμοριστική διάθεση, ακούγεται να λέει χαρακτηριστικά: «Είμαι ελεύθερη. Είμαι λιγάκι απαιτητική, όμως αγαπώ πάρα πολύ», ακούγεται να φωνάζει. Το τρολάρισμα όμως δεν έμεινε εκεί, μιας και η Gomez δημοσιεύοντας το βίντεο, έγραψε στη λεζάντα «Δύσκολα τα πράγματα φίλε μου».

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral, με τους θαυμαστές να προσθέτουν στην ενότητα σχολίων «ξεκαρδιστικό» και «τόσο αληθινό». Οι φαν της προφανώς και αναρωτιούνται στα σχόλια, πώς οι ποδοσφαιριστές δεν ασχολήθηκαν με την τραγουδίστρια και απλώς συνέχισαν κανονικά τον αγώνα, με πολλούς να δηλώνουν πως θα ήθελαν όσο τίποτα να είναι στη θέση τους.

Το βίντεο ξεκαθαρίζει και την προσωπική κατάσταση της Σελένα, η οποία τους τελευταίους μήνες έχει εντοπιστεί με τον Zαιν Μαλίκ στη Νέα Υόρκη και στις αρχές του έτους με τον Drew Taggart από τους «The Chainsmokers».

Η μουσικός μίλησε για τη συναισθηματική της ζωή κατά τη διάρκεια του Saturday Night Live τον Μάιο του 2022, όπου εξέφρασε ότι δεν ενδιαφέρεται για εφαρμογές γνωριμιών και ότι «εκδηλώνει αγάπη». «Θα ήθελα να πω ότι ψάχνω την αδελφή ψυχή μου», είπε. «Αλλά σε αυτό το σημείο, θα πάρω οποιονδήποτε».