ΚΟΣΜΟΣ

Ναόμι Κάμπελ: Θα τιμηθεί για το φιλανθρωπικό της έργο από το ίδρυμα HollyRod

Ναόμι Κάμπελ: Θα τιμηθεί για το φιλανθρωπικό της έργο από το ίδρυμα HollyRod
AP

Ναόμι Κάμπελ: Το ίδρυμα «HollyRod» δημιουργήθηκε προς τιμήν του πατέρα της Χόλι Μάθιου

Η Ναόμι Κάμπελ (Naomi Campbell) θα τιμηθεί με το ανθρωπιστικό βραβείο «Jacqueline Avant HollyRod» στο ετήσιο γκαλά DesignCare του HollyRod το οποίο φέτος κλείνει τα 25 του χρόνια. Σύμφωνα με ανακοίνωση του ιδρύματος η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 15 Ιουλίου στο Λος 'Αντζελες.

Σύμφωνα με το Ηollywood Reporter, το Ίδρυμα HollyRod δημιουργήθηκε το 1997 από την ηθοποιό Χόλι Ρόμπινσον Πιτ (Holly Robinson Peete) και τον σύζυγό της, Ρόντνεϊ (Rodney Peete) με σκοπό να παρέχει βοήθεια σε όσους έχουν διαγνωστεί με την νόσο του Πάρκινσον και με τον αυτισμό.

«Είμαστε ιδιαίτερα ενθουσιασμένοι που βραβεύουμε την καταπληκτική μας φίλη Ναόμι Κάμπελ με το βραβείο «Jacqueline Avant Award», δήλωσε η Χόλι Ρόμπινσον Πιτ προσθέτοντας ότι η καρδιά της είναι γεμάτη με «τεράστια ευγνωμοσύνη και υπερηφάνεια», για όσους βοήθησαν στο φιλανθρωπικό τους ταξίδι. Μεταξύ αυτών ήταν και η Ζακελίν Αβάντ.

«Η Ζακελίν ήταν για μένα δεύτερη μητέρα μου και ο μέντοράς μου», σημείωσε η ηθοποιός. «Εκείνη και ο σύζυγός της μας στήριξαν σταθερά για 25 χρόνια. Δεν θα σταματήσουμε ποτέ να μιλάμε για εκείνη και να τιμούμε την κληρονομιά της».

Επίσης, στην εκδήλωση θα τιμηθούν οι Νικόλ 'Αρι Πάρκερ (Nicole Ari Parker) και Μπόρις Κότζο (Boris Kodjoe) με το βραβείο Muhammad Ali Trailblazer Award.

Το ίδρυμα δημιουργήθηκε προς τιμήν του πατέρα της Χόλι Μάθιου ο οποίος διαγνώστηκε με τη νόσο του Πάρκινσον σε ηλικία 45 ετών και του γιου της ο οποίος είναι στο φάσμα του αυτισμού.

Σχετικές ειδήσεις

Ναόμι Κάμπελ: Μοιράστηκε σπάνια στιγμιότυπα με την κόρη της - H «βόλτα» τους στο Άμπου Ντάμπι