Celebrities με τα πιο παράξενα κατοικίδια - Χταπόδια, γατόψαρα και τίγρεις για ζώα συντροφιάς
Οι διάσημοι που είχαν επιλέξει παράξενα κατοικίδια για συντροφιά τους ήταν πολλοί
Πηγή: Newsbomb.gr / AP / Pexels
ΚΟΣΜΟΣ

Celebrities με τα πιο παράξενα κατοικίδια - Χταπόδια, γατόψαρα και τίγρεις για ζώα συντροφιάς

Δέκα celebrities επέλεξαν για «πιστούς» φίλους όχι και τόσο συνηθισμένα κατοικίδια. Από δικέφαλα φίδια, τίγρεις και χταπόδια μέχρι αρουραίους και σκορπιούς έχουν ως συγκατοίκους κάποιοι από τους αγαπημένους διάσημους. Ορισμένα είναι μια γλύκα, κάποια όχι ακριβώς, είναι όμως τα αγαπημένα ζωάκια μερικών ξένων διασημοτήτων.

Δεν είναι λίγοι οι celebrities που έχουν επιλέξει για ζώα συντροφιάς χταπόδια, δικέφαλα φίδια, σκορπιούς και άλλα ιδιαίτερα κατοικίδια. Αρκετοί αστέρες του Χόλιγουντ φαίνεται να έχουν αδυναμία στα ασυνήθιστα ζώα. Από την Πάρις Χίλτον που είχε για συγκάτοικο ένα κίνκατζου μέχρι τον Μάικ Τάισον που είχε στην έπαυλη του τρεις τίγρεις, η λίστα με τα «παράξενα» ζωάκια είναι μεγάλη.

Το να έχεις ως κατοικίδιο ένα ασυνήθιστο ζώο φαίνεται τελικά πως αποτελεί γοητεία για πολλές διασημότητες.

Ακολουθεί η λίστα με τα πιο παράξενα κατοικίδια στην ιστορία της showbiz.

Πάρις Χίλτον - Κίνκατζου

Η Πάρις χίλτον έχει μεγάλη αδυναμία στα Tσιουαουά, όμως η ζωοφιλία της δεν περιορίζεται μόνο στα τετράποδα χαριτωμένα ζωάκια. Η χρυσή κληρονόμος το 2006 αποφάσισε να πάρει ένα κίνκατζου. Η ίδια ζούσε παρέα με το τροπικό θηλαστικό μέχρι που την τσίμπησε και αποφάσισε να το αποχωριστεί.

Τα κίνκατζου, που είναι γνωστα και ως «αρκουδάκια του μελιού», ζουν κυρίως στο Μεξικό, τη Βολιβία και τη Βραζιλία και μπορούν να φτάσουν τα 40 χρόνια ζωής σε αιχμαλωσία. Η τροφή τους είναι κυρίως τα φρούτα και το νέκταρ λουλουδιών το οποίο αποσπούν χάρη στη περίπου 13 εκατοστών γλώσσα τους.

Τζάστιν Μπίμπερ - Μαϊμού

Σειρά έχει ο Τζάστιν Μπίμπερ, με την πανέμορφη μαϊμού που άκουγε στο όνομα «Μάλι». Το κατοικίδιο του Καναδού τραγουδιστή έγινε παγκοσμίως διάσημο όταν... ξέμεινε στο Μόναχο λόγω αμέλειας του Μπίμπερ να ανανεώσει τα χαρτιά-έγγραφά της, τότε το ζώο βρήκε καταφύγιο σε ζωολογικό κήπο της Γερμανίας.

Τζάκι Τσαν - Εκπαιδευμένα ψάρια koi και γατόψαρα

Ο Τζάκι Τσαν όχι μόνο είχε κατοικίδια αλλά τα είχε και εκπαιδευμένα. Ο Κινέζος ηθοποιός είχε στην κατοχή του ψάρια koi και γατόψαρα στα οποία τους είχε μάθει να κάνουν κόλπα ακούγοντας την εντολή του. Ο ηθοποιός είχε επίσης τρεις γάτες και πέντε σκύλους. «Απλώς αγαπώ τα ζώα, δεν ξέρω γιατί. Είμαι σκληρός αλλά έχω πολύ καλή καρδιά», είχε πει ο Τζάκι Τσαν.

Σημειώνεται ότι τα «ψάρια Κόι» είναι μια εξαιρετικά δημοφιλής και πολύχρωμη μορφή του είδους κυπρίνου Αμούρ (Cyprinus rubrofuscus). Αυτά τα ψάρια διατηρούνται συνήθως σε εξωτερικές λίμνες ή σε υδάτινα ενυδρεία κήπων χάρη της εξωτερικής ομορφιάς τους. Έχουν μια πλούσια ιστορία στην ασιατική κουλτούρα που χρονολογείται χιλιάδες χρόνια πίσω – αλλά δεν σχετίζονται με τα χρυσόψαρα παρά τον παρόμοιο χρωματισμό τους.

Μπάρμπρα Στρέιζαντ - Κλωνοποιημένα σκυλιά

Η Μπάρμπρα Στρέιζαντ, έτρεφε μεγάλη αγάπη στη Σαμάνθα, το σκυλάκι της που έχασε το 2017 και έτσι αποφάσισε να το… κλωνοποιήσει.

Η ίδια κλωνοποίησε το σκυλάκι ράτσας «Κοτόν ντε Τουλεάρ» και σήμερα έχει δύο «φωτοτυπίες» της τετράποδης φίλης της που ακούν στα ονόματα «Μις Βάιολετ» και «Μις Σκάρλετ».

Μάικ Τάισον - Τίγρεις

Ο Μάικ Τάισον είναι λάτρης των άγριων ζώων αφού είχε στην έπαυλη του τρεις διαφορετικές τίγρεις.

Ο Μάικ Τάισον με την μία τίγρη του το 1995.AP

Ο επαγγελματίας πυγμάχος, έπαιζε, κοιμόταν αλλά και έτρωγε με τα άγρια ζώα καθώς είχε διαμορφώσει τις κατάλληλες συνθήκες για να του το επιτρέπουν ώστε να μην υποφέρουν τα υπέροχα αυτά θηλαστικά.

Νίκολας Κέιτζ - Φίδι με δύο κεφάλια

Τα εξωτικά κατοικίδια δεν είναι κάτι πρωτόγνωρο για τον Νίκολα Κέιτζ καθώς εδώ και χρόνια φροντίζει φίδια, κοράκια, γάτες, χελώνες, ψάρια και ένα χταπόδι.

Το πιο εντυπωσιακό απo όλα του τα κατοικίδια ήταν ένα δικέφαλο φίδι, το οποίο αγόρασε για 80.000 δολάρια αφού ονειρεύτηκε έναν δικέφαλο αετό. Ο ίδιος δυσκολεύτηκε αρκετά να ταϊσει το ερπετό και έτσι το δώρισε στον ζωολογικό κήπο Ομπουντόν στη Νέα Ορλεάνη.

Το δικέφαλο φίδι του Νίκολας ΚέιτζNew York Post

«Και τα δύο κεφάλια ήταν πλήρως λειτουργικά και ικανά να καταπιούν», είχε πει στην New York Post ο Ρόμπερτ Μέντικ, επιμελητής ερπετολογίας στο ζωολογικό κήπο. «Έπρεπε να ταΐζουμε εκ περιτροπής κάθε κεφάλι και να τοποθετούμε μια λαστιχένια σπάτουλα ανάμεσα στα κεφάλια για να εμποδίσουμε το ένα κεφάλι να τσακωθεί με το άλλο για το φαγητό».

Σημειώνεται ότι ο Αμερικανός ηθοποιός είχε ένα κοράκι, ένα χταπόδι, ένα ζευγάρι κόμπρες και μία ασιατική σαύρα.

Τρέισι Μόργκαν - Χταπόδι

Το 2013, ο κωμικός και ηθοποιός Τρέισι Μόργκαν έκανε μια εκπληκτική εμφάνιση στην τηλεοπτική εκπομπή Tanked, αναζητώντας τη βοήθεια ειδικών ενυδρείων για να στεγάσει το κατοικίδιό του, ένα γιγάντιο χταπόδι του Ειρηνικού Ωκεανού που ονομάζεται Bwyadette.

Σάλμα Χάγιεκ - Κουκουβάγια

Η Σάλμα Χάγιεκ έχει κατά καιρούς δείξει την αγάπη της στα ζώα με πολλές φωτογραφίες, ενώ έχει υιοθετήσει αρκετά αδέσποτα. Έχει οκτώ σκυλιά, πέντε παπαγάλους, δυο ψάρια, πέντε άλογα και μία… κουκουβάγια.

Η Μεξικανή ηθοποιός όχι μόνο έχει στο σπίτι της μια κουκουβάγια, αλλά μιλάει, κοιμάται και χορεύει και μαζί της. Αν και τελικά ήταν το δώρο στον σύζυγό της εκείνη φαίνεται να περνάει περισσότερο ποιοτικό χρόνο με το πτηνό.

Eugene Levy - Σκορπιός

Ο Eugene Levy είχε αποκαλύψει ότι μοιράζεται το σπίτι του με ένα ιδιαίτερα ασυνήθιστο κατοικίδιο, έναν σκορπιό που ονομάζεται «Stingy».

Ο Καναδός ηθοποιός και κωμικός συγκατοικεί με τον Stingy στο σπίτι του στο Τορόντο.

Αντζελίνα Τζολί - Aρουραίος

Και η Αντζελίνα Τζολί έχει μια αδυναμία σε ασυνήθιστα ζώα για κατοικίδια καθώς στο σπίτι της κυκλοφορεί ένας θηλυκός αρουραίος με τον οποίο μερικές φορές κάνει και μπάνιο μαζί! Άλλοι διάσημοι που κατά καιρούς είχαν για κατοικίδιο έναν αρουραίο είναι οι Κλιντ Ίστγουντ, Τζον Κλιζ, Γκρέις Σλικ και Pink.

Διαβάστε επίσης

Αυτά τα ζώδια συμπεριφέρονται στα κατοικίδιά τους σαν παιδιά τους

Ντρου Μπάριμορ: «Λατρεύω να κοιμάμαι με τις γάτες μου» - Η ζωή της σταρ με τα 7 της κατοικίδια

Tα πιο ακριβά κατοικίδια στο κόσμο

Δείτε όλο το Weekend Edition εδώ