ΚΟΣΜΟΣ

Ντρου Μπάριμορ: «Λατρεύω να κοιμάμαι με τις γάτες μου» - Η ζωή της σταρ με τα 7 της κατοικίδια

H Nτρου Μπάριμορ με την αγαπημένη της γάτα
H Nτρου Μπάριμορ με την αγαπημένη της γάτα

Η Ντρου Μπάριμορ «ποτέ δεν βαριέται» όπως λέει να φροντίζει τα 7 της κατοικίδια. «Λατρεύω να βλέπω γύρω μου ζώα» εξομολογείται η διάσημη ηθοποιός, γνωστή για την αδυναμία της...στις γάτες

Το διαμέρισμα της Ντρου Μπάριμορ στο Μανχάταν είναι ένας μικρός...ζωολογικός κήπος. Η 48χρονη ηθοποιός και παρουσιάστρια talk show ζει μαζί με τέσσερις γάτες δύο σκύλους και ενα... γενειοφόρο δράκο( είδος σαύρας) που ονομάζεται Τζέρεμι - και όλα τους τα πάνε πολύ καλά μεταξύ τους.

«Δεν ξέρω πώς το έκανα ακριβώς», λέει η Μπάριμορ στο PEOPLE για το κατόρθωμά της κατά την έναρξη της συνεργασίας της με την Tidy Cats. «Μου αρέσει το πρώτο πράγμα που βλέπω το πρωί να είναι τα ζώα μου. Μου αρέσει όταν κοιμούνται στο κρεβάτι μαζί μου. Είμαι γύρω τους. Δεν το βαριέμαι ποτέ. Απλώς αγαπώ τη στοργή» προσθέτει.

Κι ενώ το σπίτι της Ντρου Μπάριμορ είναι ανοιχτό σε μια ποικιλία ζώων, οι γάτες κατέχουν μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά της. «Τα πρώτα κατοικίδια που απέκτησα ποτέ ήταν δύο γάτες από το καταφύγιο όταν ήμουν έφηβη και ζούσα μόνη μου. Ήθελα να δημιουργήσω περισσότερο ένα οικείο περιβάλλον. Και δεν θα μπορούσα να τις είχα αγαπήσει περισσότερο», λέει.

Οι τέσσερις σημερινές γάτες του Μπάριμορ είναι «όλες απο καταφύγιο» και οι κόρες της Όλιβ, 10 και Φράνκι, 8 τη βοήθησαν να τις επιλέξει. «Δεν μου πέρασε ποτέ από το μυαλό να κάνω κάτι άλλο εκτός από το να τις πάρω απο καταφύγιο. Σκέφτηκα ότι υπήρχαν τόσες πολλές γάτες που έπρεπε να σωθούν. Ποτέ δεν σκέφτηκα να αγοράσω μία από ένα κατάστημα» λέει η Μπάριμορ στο PEOPLE.

Η οικογένεια υιοθέτησε τις «Πιτς» και «Λάκι» «πριν από περίπου έξι χρόνια» και στη συνέχεια καλωσόρισε τα αιλουροειδή «Μπιγκ Κίτι και Λιτλ Κίτι Μπάριμορ» περίπου τέσσερα χρόνια αργότερα. «Η Πιτς έχει μια υπέροχη ουρά που ονομάζουμε ξεσκονόπανο και είναι το μεγαλύτερο πράγμα που έχετε δει ποτέ στη ζωή σας. Μοιάζει με ένα δέντρο σε ένα μεγάλο δάσος» λέει η ηθοποιός. «Η Μπιγκ Κίτι είναι πραγματικός τεμπέλης, μεγάλος εραστής».

«Δεν θα μπορούσε να γίνει διαφορετικά», λέει η ηθοποιός για τις γάτες της αν και αλλά όλα τα ζώα είναι εξίσου σημαντικά. Βλέποντας τις γάτες της ως πολύτιμα μέλη του νοικοκυριού, η δημιουργός μαγειρικών σκευών Beautiful by Drew αναζητά πάντα τρόπους για να βελτιώσει τη ζωή των αιλουροειδών της. Γι' αυτό η συνεργασία με την εταιρεία Purina's Tidy Cats ήταν σχεδόν μονόδρομος για την σταρ.

Άλλωστς, η Purina έδωσε στην Barrymore την πρώτη της δουλειά ως ηθοποιό, τοποθετώντας την 11 μηνών σε μια διαφήμισηγια τα Dog Chow, έτσι ώστε η συνεργασία να μοιάζει σαν μια στιγμή «πλήρους κύκλου» λέει στο PEOPLE.