ΚΟΣΜΟΣ

Σάλμα Χάγιεκ: «Πολλές σκηνές στο σενάριο του Black Mirror με σόκαραν»

Σάλμα Χάγιεκ

Μιλώντας στους «Radio Times», η Σάλμα Χάγιεκ έκανε λόγο για τεράστιο ενθουσιασμό, αλλά και φόβο ταυτόχρονα για τον ρόλο που ανέλαβε, καθώς είναι κάτι διαφορετικό για εκείνη

Για τον ρόλο που έχει στο Black Mirror του Netflix μίλησε η Σάλμα Χάγιεκ στην πρεμιέρα της σειράς. Η Σάλμα Χάγιεκ πρωταγωνιστεί στο πρώτο επεισόδιο της 6ης σεζόν, με τίτλο «Joan is Afraid».

Μιλώντας στους «Radio Times», η Σάλμα Χάγιεκ έκανε λόγο για τεράστιο ενθουσιασμό, αλλά και φόβο ταυτόχρονα για τον ρόλο που ανέλαβε, καθώς είναι κάτι διαφορετικό για εκείνη.

«Είναι σαν να δημιούργησα ένα alter ego και μπορούσα να κάνω ό,τι δεν θα έκανα ποτέ στην πραγματική ζωή. Κι είχα την άδεια να το κάνω. Μπορούσα να εξερευνήσω τις έννοιες και τα κλισέ που λένε οι άνθρωποι για εμένα και να αυτοσαρκαστώ», ανέφερε χαρακτηριστικά η ίδια.

Αναφέρθηκε στο σενάριο που ακολούθησε. «Υπήρξαν πάρα πολλές στιγμές που με σόκαραν στο σενάριο. Υπήρχε μια στιγμή που πραγματικά, αναρωτήθηκα "θέλω πραγματικά να το κάνω αυτό; Μήπως θα μπω σε μπελάδες;". Έπρεπε όμως, να το αποδεχτώ».