ΚΟΣΜΟΣ

Χιούστον: Γνωστός ράπερ κατέρρευσε και πέθανε στη σκηνή - (Vid)

O Big Pokey
O Big Pokey

Ο θρυλικός ράπερ του Χιούστον Big Pokey πέθανε σε ηλικία 48 ετών, αφού σωριάστηκε ξαφνικά στη διάρκεια ενός σόου στο Τέξας.

Σοκ προκαλεί το βίντεο που δείχνει τον γνωστό ράπερ Big Pokey να καταρρέει επί σκηνής. Ο σταρ του «Sittin Sideways» πέθανε ξαφνικά το Σάββατο ενώ έδινε παράσταση στο Beaumont του Τέξας μπροστά σε πλήθος κόσμου (17/6) με το βίντεο που τον δείχνει να πέφτει προς τα πίσω ενώ ράπαρε να κάνει το γύρο του κόσμου.

Ο φίλος του rapper Bun B, ανακοίνωσε τον θάνατό του με μια ανάρτηση στο Instagram. «Με βαθιά θλίψη μοιραζόμαστε την είδηση του θανάτου του αγαπημένου μας Milton ‘Big Pokey’ Powell», επιβεβαίωσε ο δημοσιογράφος στο FOX 26. Λεπτομέρειες για τον Big Pokey, του οποίου το πραγματικό όνομα είναι Mίλτον Πάουελ και τι οδήγησε στον θάνατό του δεν έχουν δημοσιευτεί μέχρι στιγμής.

Ο Big Pokey ήταν πολύ αγαπητός στην οικογένειά του, τους φίλους του και τους πιστούς θαυμαστές του. «Τις επόμενες ημέρες, θα δημοσιοποιήσουμε πληροφορίες σχετικά με τον εορτασμό της ζωής του και τον τρόπο με τον οποίο το κοινό μπορεί να αποτίσει τα σέβη του. Ζητάμε να σεβαστείτε την οικογένειά του και την ιδιωτικότητά τους αυτή τη δύσκολη στιγμή»

Το βίντεο που αναρτήθηκε στο Διαδίκτυο τον δείχνει να παίζει σε μια γιορτή σε ένα μπαρ στο Beaumont του Τέξας όταν ξαφνικά σωριάστηκε προς τα πίσω. Ένα πλήθος μαζεύτηκε σύντομα γύρω του, με μια γυναίκα να ισχυρίζεται ότι είναι νοσοκόμα που έσπευσε στο πλευρό του.

Ο Big Pokey μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο St. Elizabeth, όπου κατέληξε είπε ο δικαστής Tom Gillam III στον τοπικό σταθμό ειδήσεων της κομητείας Τζέφερσον. Ο Big Pokey ήταν μέλος του Screwed Up Circle, μιας ομάδας ράπερ με έδρα το Χιούστον.

Ξεκίνησε την καριέρα του στη ραπ με τον παραγωγό του Χιούστον DJ Screw στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και εμφανίστηκε στο ορόσημο mixtape Freestyle του DJ στις 27 Ιουνίου. Στη συνέχεια, ο Big Pokey κυκλοφόρησε το δικό του ολοκληρωμένο άλμπουμ Hardest Pit in the Litter το 1999.