ΚΟΣΜΟΣ

Το μήνυμα του σταρ της K-pop Choi Sung-bong πριν αυτοκτονήσει: Συγγνώμη για τα ανόητα λάθη μου

Το μήνυμα του σταρ της K-pop Choi Sung-bong πριν αυτοκτονήσει: Συγγνώμη για τα ανόητα λάθη μου

Ο Νοτιοκορεάτης σταρ της ποπ αυτοκτόνησε μόλις στα 33 του, ενώ λίγο πριν φύγει από τη ζωή άφησε μήνυμα στο κοινό του μέσω του καναλιού του στο Youtube. 

Πάγωσε για άλλη μία φορά το κοινό της K-pop μόλις δύο μήνες μετά τον θάνατο του Moonbin των Astro, καθώς τέλος στη ζωή του έβαλε ο Choi Sung-bong.

Ο Νοτιοκορεάτης σταρ της ποπ αυτοκτόνησε μόλις στα 33 του, ενώ λίγο πριν φύγει από τη ζωή άφησε μήνυμα στο κοινό του μέσω του καναλιού του στο Youtube.

Σύμφωνα με τους «Korea Times», ο Choi Sung-bong βρέθηκε νεκρός από την αστυνομία στο σπίτι του στην περιοχή Yeoksam-dong της Σεούλ, την Τρίτη 21 Ιουνίου 2023.

Ο ποπ σταρ έγινε διάσημος μετά την συμετοχή του στο «Korea’s Got Talent» το 2011, όπου κατάφερε να τερματίσει στη 2η θέση, ενώ μετά το πέρας του διαγωνισμού υπέγραψε χρυσό συμβόλαιο με την εταιρεία «Bong Bong».

Να σημειώσουμε πως ο Νοτιοκορεάτης αυτοκτόνησε δύο χρόνια αφότου αποκάλυψε την μεγάλη απάτη του, όταν ισχυρίστηκε πως έπασχε από καρκίνο και ζήτησε από τους θαυμαστές του να τον στηρίξουν οικονομικά για την θεραπεία στην οποία δήθεν έπρεπε να υποβληθεί.

Το βίντεο στο κανάλι του στο YouTube, το οποίο γύρισε λίγο πριν βάλει τέλος στη ζωή του πλέον δεν είναι διαθέσιμο, ωστόσο σε αυτό ο Choi Sung-bong ζητάει συγγνώμη για τα «ανόητα λάθη» του, ενώ ευχαριστούσε τους φανς για την υποστήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

«Γεια σας, είμαι ο Choi Sung Bong. Ο λόγος που το γράφω αυτό είναι για να στείλω ένα γράμμα στους θαυμαστές μου για τελευταία φορά στη ζωή μου. Αν είστε σε θέση να το δείτε αυτό, σημαίνει ότι είμαι ήδη νεκρός….

Κοιτάζοντας πίσω, από μικρός προσπάθησα να απολαμβάνω μια κανονική ζωή. Δεν μετανιώνω για το ταξίδι της ζωής, που έζησα… Ζητώ ειλικρινά συγγνώμη από όσους υπέφεραν εξαιτίας της ανοησίας μου. Λυπάμαι. Επέστρεψα όλες τις δωρεές που μου δόθηκαν τα τελευταία δύο χρόνια. Τώρα, θέλω να ξεπληρώσω τις αμαρτίες μου με τη ζωή μου. Νομίζω ότι άντεξα αρκετά. Ξεχάστε με. Και ελπίζω ο καθένας να είναι ευτυχισμένος με τη ζωή του. Αντίο», αναφέρει το μήνυμα.

Ο θάνατος του Choi Sung-bong είναι η τέταρτη αυτοκτονία διασημότητας από την Κορέα μέσα στην τελευταία 5ετία.

Λίγους μήνες πριν, τον Απρίλιο σε ηλικία μόλις 25 ετών ο Moonbin μέλος του διάσημου συγκροτήματος K-pop Astro βρέθηκε νεκρός, με τις αρχές να εικάζουν ότι αυτοκτόνησε, ενώ τον Αύγουστο του 2022 η ηθοποιός Yoo Joo-eun αυτοκτόνησε αφού έγραψε ένα σοκαριστικό σημείωμα, στο οποίο ζητούσε συγγνώμη από την οικογένειά της, σημειώνοντας ότι έζησε μια «ευτυχισμένη ζωή που ήταν περισσότερο από ό,τι μου άξιζε».

Το 2018 ο Minwoo του boy band 100% εντοπίστηκε χωρίς τις αισθήσεις του στο σπίτι του στη Σεούλ, ενώ η μόνη ενημέρωη που έγινε για τον θάνατό του ήταν από την εταιρεία του που ισχυρίστηκε ότι υπέστη καρδιακή ανακοπή.

Λίγους μήνες πριν τέλος στη ζωή του έβαλε ο τραγουδιστής των SHINee, Jonghyun, σε ηλικία 27 ετών.