ΚΟΣΜΟΣ

Μέι Μασκ: Η μαμά του Έλον διαφημίζει κινεζικό smartphone με την καλύτερη κάμερα παγκοσμίως

Μέι Μασκ: Η μαμά του Έλον διαφημίζει κινεζικό smartphone με την καλύτερη κάμερα παγκοσμίως
AP

Η μαμά του Έλον Μάσκ, Μέι, διαφημίζει το Oppo Find X6 Pro - To κινεζικό smartphone με την καλύτερη κάμερα στον κόσμο

Η 75χρονη Μέι, μητέρα του Έλον Μασκ, θα εμφανιστεί σε μια σειρά από διαφημίσεις και εκδηλώσεις για την προώθηση του Find X6 Pro, το οποίο διαφημίζεται ως το smartphone με την καλύτερη κάμερα στον κόσμο.

Μάλιστα, φωτογραφίες από την πρώτη επίσημη φωτογράφιση διέρρευσαν πρόσφατα στο διαδίκτυο, μαζί με ένα βίντεο στο YouTube. Στο διαφημιστικό σποτ, η Μέι Μάσκ, η οποία είναι μοντέλο και διαιτολόγος, μπορεί εμφανίζεται να κρατά ένα αεροπλανάκι, να μιλά για την παιδική της ηλικία που ήταν γεμάτη περιπέτειες και πώς τα τρία παιδιά της, συμπεριλαμβανομένου του δισεκατομμυριούχου Έλον, έχουν κληρονομήσει την εμμονή της για συνεχή πρόοδο.

Σε κάποια στιγμή του βίντεο, η Μέι αυτοσαρκάζεται, καθώς ακούγεται να λέει για το πώς έλπιζε να πάει τα παιδιά της «στο διάστημα και ακόμα παραπέρα». Θα πρέπει να σημειωθεί ότι η Oppo δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει επίσημα το βίντεο ή τις φωτογραφίες της καμπάνιας.

Η κίνηση της Oppo να χρησιμοποιήσει τη Μέι Μασκ ως πρεσβευτή της μάρκας για το smartphone Find X6 Pro ήταν έκπληξη για πολλούς. Είναι προφανές ότι η μάρκα θέλει να συνδεθεί με το εξαιρετικά δημοφιλές όνομα Μασκ καθώς θεωρεί ότι θα αποτελέσει ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό εργαλείο προώθησης.

Η μητέρα του Έλον Μάσκ, έχει ήδη διαγράψει μια λαμπρή καριέρα στο μόντελινγκ που εκτείνεται πάνω από 50 χρόνια. Ακόμη και πέρα από τη σχέση της με τον πλουσιότερο άνθρωπο του κόσμου, η Maye έχει όλα τα προσόντα για να είναι το πρόσωπο ενός κορυφαίου προϊόντος.