ΚΟΣΜΟΣ

Σίντι Κρόφορντ: «Γιορτάζει» το καλοκαίρι και ποζάρει με μαγιό - Οι παλιές, εμβληματικές φωτογραφίες

H Σίντι Κρόφορντ
H Σίντι Κρόφορντ
ΑΡ

Η Σίντι Κρόφορντ αγαπάει το καλοκαίρι και το δείχνει παρουσιάζοντας στους θαυμαστές της, εμβληματικά μαγιό από προηγούμενες φωτογραφίσεις

Η 57χρονη Σίντι Κρόφορντ «ανέβασε» μια σειρά από αναδρομικές φωτογραφίες στο Instagram, «θυμίζοντας» στους φαν της μαγιό από προηγούμενες φωτογραφίσεις. Το σούπερ μόντελ που πρόσφατα έδειξε το καλλίγραμμο σώμα της κατά τη διάρκεια μιας φωτογράφισης στην καυτή έρημο, έγραψε στη λεζάντα «Σε αρμονία για το καλοκαίρι», με ένα μπικίνι και ένα emoji του ήλιου.

Η μητέρα δύο παιδιών, η οποία έκανε τα πρώτα της βήματα στη βιομηχανία της μόδας τη δεκαετία του 1980, «λάμπει» με ένα εφαρμοστό, κίτρινο ολόσωμο μαγιό που φορούσε το 1990. Ένα ασημί φερμουάρ που βρισκόταν στο μπροστινό μέρος ήταν ελαφρώς χαμηλωμένο σε μία σέξι πόζα.

Πρόσθεσε επίσης αναδρομικές εικόνες από το ημερολόγιο με τα μαγιό της του 1993, το οποίο περιελάμβανε μια φωτογραφία της με ένα λευκό ολόσωμο μαγιό που είχε μια αμερικανική σημαία σε σχήμα καρδιάς κεντημένη στο μπροστινό μέρος.

Η σταρ της πασαρέλας ξεσήκωσε επίσης με ένα εντυπωσιακό κόκκινο μαγιό, αλλά και μια ασπρόμαυρη φωτογραφία που τη δείχνει να τρέχει στην παραλία με πουά μπικίνι. Συμπεριέλαβε επίσης μια φωτογραφία της με ένα καφέ ολόσωμο μαγιό με κόψιμο στο μπροστινό μέρος που αναδείκνυε τέλεια το σώμα της.

Τέλος, το μοντέλο ανέβασε προηγούμενα στιγμιότυπά της που φορούσε ένα αστραφτερό, μπλε μαγιό και ένα κλασικό, μαύρο καθώς ποζάρει σε εξωτερικούς χώρους κάτω από τον ζεστό ήλιο.

Οι χρήστες των μέσων κοινωνικής δικτύωσης σχολίασαν τη συλλογή των παλαιότερων «καρέ» της ιέρειας της μόδας, ανάμεσά τους και η ηθοποιός Τζουλιάν Μουρ, η οποία απλώς πρόσθεσε ένα emoji φωτιάς. Η σύζυγος του Τομ Χανκς, Ρίτα Γουίλσον, έγραψε: «Τόσο υπέροχη!» ενώ ο πρωταγωνιστής της ταινίας «Καμία Πατρίδα για τους Μελλοθάνατους», Τζος Μπρόλιν πρόσθεσε μια σειρά από emoji με κόκκινη καρδιά.

Η Κρόφορντ άρχισε να ασχολείται με το μόντελινγκ τη δεκαετία του 1980 και γρήγορα έγινε διάσημη ως ένα από τα πρώτα «τοπ μόντελ» της εποχής. Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο The Cut νωρίτερα φέτος τον Μάρτιο, η Cindy συζήτησε τον όρο «supermodel» και παραδέχτηκε ότι ποτέ δεν τη «καθόρισε» η λέξη. «Θυμάμαι όταν άκουσα για πρώτη φορά αυτή τη φράση και σκέφτηκα ότι ήταν τόσο ανόητο».

Είπε επίσης: «Ήταν μοναδικό στις δεκαετίες του ’80 και του ’90. Δεν είχαμε μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήμασταν απλώς δισδιάστατες εικόνες στα εξώφυλλα των περιοδικών» και εξήγησα ότι ο όρος «supermodel» ήταν «πιο δύσκολο να ξεπεραστεί πριν από 30 με 25 χρόνια». Το 1990, εμφανίστηκε στη βρετανική Vogue δίπλα σε άλλα κορυφαία μοντέλα της εποχής, όπως η Κρίστι Τέρλινγκτον, η Λίντα Ευαγγελίστα, η Ναόμι Κάμπελ και η Τατιάνα Πάτιτζ.