ΚΟΣΜΟΣ

Έλβις Πρίσλεϊ: Αποκαλύψεις από τον θετό του αδερφό – «Αυτοκτόνησε, βασανίστηκε από ενοχές για...»

Έλβις Πρίσλεϊ: Αποκαλύψεις από τον θετό του αδερφό – «Αυτοκτόνησε, βασανίστηκε από ενοχές για...»
(Photo by Oscar Abolafia/TPLP/Getty Images)

Η ζωή του Έλβις Πρίσλεϊ συνεχίζει να απασχολεί και να... πουλάει ακόμα και 47 χρόνια μετά τον θάνατό του - Πολλά λέγονται και γράφονται όμως ο... βασιλιάς δεν είναι πια εδώ για να απαντήσει

Σε μια αποκάλυψη που προκάλεσε αναστάτωση στους θαυμαστές του Rock and Roll προχώρησε ο θετός αδερφός, David Stanley του Πρίσλεϊ.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο ίδιος σε ένα νέο ντοκιμαντέρ του Amazon Prime ο Έλβις αυτοκτόνησε. «Σχεδιάστηκε εκ των προτέρων να πάρει τα φάρμακα που τον σκότωσαν», ισχυρίστηκε ο David Stanley στο ντοκιμαντέρ «Elvis’ Women».



«Αγάπη, πληγή, πόνος, έκθεση – απλά δεν άντεξε άλλο», ισχυρίστηκε ο 85χρονος ενώ σάλο προκαλούν οι αποκαλύψεις ότι ο Πρίσλεϊ «δεν μπορούσε να συνεχίσει» εν μέσω φόβου ότι οι υποτιθέμενες σχέσεις του με έφηβα κορίτσια θα αποκαλυφθούν.

Ο Stanley, πρώην μέλος της «συνοδείας» του Πρίσλεϊ, φέρεται να βρισκόταν στη Γκρέισλαντ όταν ο ερμηνευτής πέθανε από καρδιακή προσβολή ως αποτέλεσμα υπερβολικής δόσης ναρκωτικών τον Αύγουστο του 1977.

«Το γούστο του για νεαρά κορίτσια, ηλικίας 15 ή 16 ετών, με έκανε να αρρωστήσω», ισχυρίστηκε ο θετός αδερφός στη σειρά, αποκαλώντας «θαύμα» ότι τα διεστραμμένα γούστα του τραγουδιστή του «Can’t Help Falling In Love» δεν «αποκαλύφθηκαν» όσο ήταν εν ζωή.

Ο Stanley στη συνέχεια ισχυρίστηκε: «Ξέφυγε με πράγματα που οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έκαναν, λόγω των χρημάτων, της περιουσίας, της φήμης και της εξουσίας του, του χαρίσματος και του μαγνητισμού του. Ο Έλβις θα μπορούσε να σε πείσει για τα πιο απίθανα πράγματα».

Το PageSix επικοινώνησε με τους υπεύθυνους της Γκρέισλαντ (του κτήματος του που λειτουργεί σαν μουσείο) για σχόλια αλλά δεν έλαβε κάποια απάντηση.

Το ντοκιμαντέρ, περιλαμβάνει συνεντεύξεις με γυναίκες που ισχυρίζονται ότι υπέστησαν σεξουαλική παρενόχληση από τον Πρίσλεϊ σε νεαρή ηλικία ενώ εξετάζει επίσης τη σχέση του με την Πρισίλα Πρίσλεϊ.

Ο Έλβις παντρεύτηκε την Πρισίλα το 1967, όταν η ηθοποιός ήταν 21 ετών και εκείνος 32 ωστόσο ήταν γνωρίστηκαν και ερωτεύτηκαν όταν η Πρισίλα ήταν 14 ετών.

Η σχέση του πρώην ζευγαριού θα απεικονιστεί επίσης στο "Priscilla" της Sophia Coppola, που πρόκειται να κάνει πρεμιέρα τον Οκτώβριο.