ΚΟΣΜΟΣ

Σούπερμαν: Αυτός είναι ο ηθοποιός που πήρε τον ρόλο - Τον Ιούλιο του 2025 η νέα ταινία

Σούπερμαν: Αυτός είναι ο ηθοποιός που πήρε τον ρόλο - Τον Ιούλιο του 2025 η νέα ταινία

Το Superman: Legacy - σύμφωνα με το Deadline - θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου 2025

Ο ηθοποιός του Look Both Ways, Ντέιβιντ Κόρενσγουετ θα αντικαταστήσει τον Χένρι Κάβιλ στη νέα ταινία του Σούπερμαν, Superman: Legacy.

Ο 29χρονος ηθοποιός, ο οποίος δεν έχει αναλάβει ποτέ πρωταγωνιστικό ρόλο σε μεγάλη παραγωγή στο παρελθόν, θα υποδυθεί τον Κλαρκ Κεντ στη νέα σειρά ταινιών μαζί με τη 32χρονη. Ρέιτσελ Μπρόσναχαν, ως Λόις Λέιν, αντικαθιστώντας την Έιμι Άνταμς, αναφέρει το Deadline.

Το Superman: Legacy θα κυκλοφορήσει στις 11 Ιουλίου 2025 και περιγράφεται ότι ο Σούπερμαν εξισορροπεί την κρυπτονική κληρονομιά του με την ανθρώπινη ανατροφή του.

Πηγές ανέφεραν στο Deadline ότι οι άλλοι ηθοποιοί που... μάχονταν για τον ρόλο του Superman ήταν οι Βρετανοί αστέρες Tom Brittney και Nicholas Hoult, ενώ η Phoebe Dynevor και η Emma Mackey ήταν στη θέση της Λόις.

Σημειώνεται ότι ο Βρετανός ηθοποιός Χένρι Κάβιλ (Henry Cavill) επιβεβαίωσε σε μια μακροσκελή ανακοίνωσή του στο Instagram στο τέλος του 2022 ότι δεν θα φορέσει την «κόκκινη κάπα του Σούπερμαν» στο κινηματογραφικό σύμπαν της DC Comics.

«Είναι θλιβερά τα νέα για όλους. Τελικά, δεν θα επιστρέψω ως Σούπερμαν», έγραψε ο Κάβιλ. «Αφού μου είπαν από το Στούντιο να ανακοινώσω την επιστροφή μου τον Οκτώβριο, λίγο πριν την πρόσληψή (τους), αυτή η είδηση δεν είναι η πιο εύκολη, αλλά έτσι είναι η ζωή. Η αλλαγή φρουράς είναι κάτι που συμβαίνει. Το σέβομαι αυτό. Ο Τζέιμς και ο Πίτερ έχουν ένα σύμπαν να χτίσουν. Εύχομαι στους δυο τους, καθώς και σε όλους όσους θα εμπλακούν στο νέο σύμπαν, καλή τύχη» γράφει ο 39χρονος ηθοποιός.