ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Οδηγός του NASCAR - Jimmie Johnson: Η πεθερά του σκότωσε σύζυγο και εγγονό και μετά αυτοκτόνησε

ΗΠΑ: Οδηγός του NASCAR - Jimmie Johnson: Η πεθερά του σκότωσε σύζυγο και εγγονό και μετά αυτοκτόνησε
Jimmie Johnson
AP NewsRoom

Θρίλερ με τον θάνατο των πεθερικών του Jimmie Johnson και του 11χρονου ανιψιού του Οκλαχόμα των ΗΠΑ

Η 68χρονη Terry, πεθερά του οδηγού του NASCAR, Jimmie Johnson, βρέθηκε νεκρή μέσα στo σπίτι της μαζί με τον 69χρονο σύζυγό της Jack και τον 11χρονο εγγονό τους Dalton, σύμφωνα με την αστυνομία, η οποία, μάλιστα, θεωρεί ότι ήταν η Terry που σκότωσε τα άλλα δύο άτομα.

Το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Δευτέρας, 26 Ιουνίου 2023, στο σπίτι της οικογένειας στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ.

«Σας παρακαλώ πείτε μου ότι αυτό δεν συμβαίνει στ' αλήθεια, σας παρακαλώ κάποιος», έγραψε η Marianne Janway, κουνιάδα του Johnson, στο Facebook.

Οι αστυονομικές αρχές έχουν στραφεί προς την Terry ως την δολοφόνο διότι όπως είπε στο People ένα αστυνομικός που ερευνά την υπόθεση μια γυναίκα τηλεφώνησε στο τμήμα και είπε ότι κάποιος είχε όπλο και έπειτα έκλεισε το τηλέφωνο. Άλλωστε, σύμφωνα με τις αρχές, όταν έφτασαν στο σπίτι βρήκαν ένα άτομο νεκρό στο διάδρομο και στη συνέχεια άκουσαν άλλον έναν πυροβολισμό. 'Επειτα, βρήκαν δύο ακόμη πτώματα.

O Jimmie και η και η Chandra παντρεύτηκαν το 2004 και έχουν δύο κόρες.

Ο δήμαρχος του Muskogee Marlon Coleman είπε στο FOX23 ότι γνώριζε καλά την οικογένεια και ότι ήταν εξέχοντα μέλη της κοινότητας. «Ήταν τραυματικό να ανακαλύπτω ότι μια οικογένεια που είχε συνεισφέρει τόσο πολύ στην κοινότητά μας ενεπλάκη σε τέτοιου είδους περιστατικό», είπε ο δήμαρχος.

Ο Johnson που έχει υπάρξει επτά φορές πρωταθλητής στο NASCAR Cup ήταν προγραμματισμένο να αγωνιστεί σε έναν αγώνα στο Σικάγο αυτό το Σαββατοκύριακο. Βέβαια, η ομάδα του ανακοίνωσε πως αποσύρεται λόγω οικογενειακού ζητήματος.

Σχετικές ειδήσεις