ΚΟΣΜΟΣ

Νότια Κορέα: Μητέρα στραγγάλισε τα νεογέννητα μωρά της και τα κρατούσε για χρόνια στην κατάψυξη

Νότια Κορέα: Μητέρα στραγγάλισε τα νεογέννητα μωρά της και τα κρατούσε για χρόνια στην κατάψυξη
AP NewsRoom

Τα νεογέννητα ήταν μόλις μίας ημέρας την στιγμή που δολοφονήθηκαν, πρόσθεσε ο αξιωματούχος στη Νότια Κορέα

Ένταλμα σύλληψης για μία γυναίκα στη Νότια Κορέα διέταξαν οι νοτιοκορεάτικες αρχές, η οποία φέρεται όχι μόνο να δολοφόνησε τα δύο της παιδιά αλλά και ότι κρατούσε τα άψυχα σώματά τους στον καταψύκτη του σπιτιού της για χρόνια.

Ταυτόχρονα, αξιωματούχος της Αστυνομίας της επαρχίας Gyeonggi Nambu δήλωσε στο CNN πως η γυναίκα παραδέχτηκε την πράξη της και ότι ότι δήλωσε πως το έκανε εξαιτίας οικονομικών δυσκολιών που είχε αναφορικά με τη φροντίδα των τριών άλλων παιδιών της, ηλικίας 12, 10 και 8 ετών.

Μάλιστα, τα νεογέννητα ήταν μόλις μίας ημέρας την στιγμή που δολοφονήθηκαν, πρόσθεσε ο αξιωματούχος.

Πρώτα σκότωσε το τέταρτο παιδί της που γεννήθηκε τον Νοέμβριο του 2018, με την αστυνομία να υποστηρίζει ότι στραγγάλισε το κοριτσάκι την επόμενη ημέρα της γέννησής της και έβαλε το σώμα της στον καταψύκτη του σπιτιού της - κάτι που έκανε ακριβώς με τον ίδιο τρόπο με το πέμπτο της παιδί, ένα αγοράκι το οποίο γεννήθηκε έναν χρόνο μετά, τον Νοέμβριο του 2019.

Ο σύζυγός της γυναίκας, δε, δήλωσε στις αστυνομικές αρχές πως είχε ενημερωθεί ότι η γυναίκα διέκοψε την εγκυμοσύνη της και ότι δεν είχε καμία ιδεά για τις δολοφονίες.

Η εν λόγω φρικιαστική υπόθεση ήρθε στο φως τον Μάιο του 2023, οπότε και το Συμβούλιο Ελέγχου και Επιθεώρησης της κυβέρνησης ανακάλυψε πως καμία από τις δύο γεννήσεις δεν είχαν καταγραφεί επίσημα, παρά το γεγονός ότι υπήρχε η καταγραφή τους στο νοσοκομείο.

Σχετικές ειδήσεις