ΚΟΣΜΟΣ

Μαντόνα: Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι της

Μαντόνα: Πήρε εξιτήριο και επέστρεψε σπίτι της

Πήρε εξιτήριο από την ΜΕΘ και επέστρεψε στο σπίτι της η Madonna.

Στη ΜΕΘ βρέθηκε χθες Τετάρτη 28 Ιουνίου η σταρ της ποπ προκαλώντας παγκόσμια ανησυχία σε θαυμαστές, καλλιτέχνες και συνεργάτες.

Τα νέα για την υγεία της είναι ευχάριστα και σήμερα επέστρεψε στο σπίτι της στη Νέα Υόρκη με ασθενοφόρο, με πρόσωπο από το περιβάλλον της να λέει ότι είναι καλά.

Ο μάνατζερ και παραγωγός της, Guy Oseary, ανακοίνωσε στο Instagram ότι η βασίλισσα της ποπ, Μαντόνα, αναρρώνει από την περιπέτεια της υγείας της: «Το Σάββατο 24 Ιουνίου, η Μαντόνα ανέπτυξε μια σοβαρή βακτηριακή λοίμωξη που οδήγησε σε πολυήμερη παραμονή στη ΜΕΘ. Η υγεία της βελτιώνεται, ωστόσο εξακολουθεί να βρίσκεται υπό ιατρική φροντίδα. Αναμένεται πλήρης ανάρρωση».

Η Μαντόνα αναγκάστηκε να ακυρώσει την παγκόσμια περιοδεία της που θα ξεκινούσε τον Ιούλιου από τον Καναδά και θα είχε διάρκεια επτά μήνες για τα 40 χρόνια της στη μουσική σκηνή.

Μαντόνα: Οι μάνατζερ της συναντήθηκαν εκτάκτως για την «επόμενη ημέρα» - Φοβήθηκαν οτι θα πεθάνει

Oι μάνατζερ της Μαντόνα συγκάλεσαν πρόσφατα μια συνάντηση κρίσης στο Zoom την περασμένη Κυριακή (25/6), όταν αποφάσισαν να αναβάλουν τις συναυλίες της εν μέσω φόβου ότι μπορεί να πεθάνει από τη βακτηριακή λοίμωξη που την έκανε να εισαχθεί στην εντατική. Η MailOnline αποκαλύπτει ότι η ομάδα - πολλοί από τους οποίους είχαν συνεργαστεί με τη Mαντόνα επί αρκετές δεκαετίες -αναστατώθηκαν όταν έμαθαν ότι βρέθηκε αναίσθητη στη Νέα Υόρκη το Σάββατο και μεταφέρθηκε στη ΜΕΘ, όπου έμεινε διασωληνωμένη όλη τη νύχτα.

Στη συνέχεια πήραν τη δύσκολη απόφαση να αναβάλουν την πολυαναμενόμενη επετειακή περιοδεία για τα 40 της χρόνια και λίγο αργότερα αποφάσισαν να αναβάλλουν την περιοδεία για να δώσουν προτεραιότητα στην ανάρρωση της τραγουδίστριας.

Η σοβαρότητα της κατάστασης είχε προκαλέσει συναγερμό στους ανθρώπους του περιβάλλοντός της που είχαν αρχίσει όπως ολα δείχνουν να προετοιμάζονται για το χειρότερο. Φίλοι και στενοί συνεργάτες, που τη γνώριζαν για χρόνια, ήταν λογικό να αναστατωθούν. Λαμβάνοντας υπόψη την εγγύτητα της περιοδείας και την πιθανότητα μιας παρατεταμένης περιόδου ανάρρωσης, η ομάδα ξεκίνησε αμέσως τα σχέδια αναβολής της περιοδείας, ώστε να μειωθεί η πίεση στη Μαντόνα, ακόμη και αν δεν αργούσε η ίασή της.

Εν τω μεταξύ, η κόρη της Μαντόνα, η Λούρδη Λεόν, βρισκόταν στο Παρίσι και συμμετείχε σε ένα πάρτι, όταν ενημερώθηκε για την κατάσταση της μητέρας της. Αμέσως έσπευσε στο πλευρό της, δείχνοντας το ενδιαφέρον και τη στήριξή της. Η Λούρδη δημοσίευσε αργότερα μια φωτογραφία στο Instagram, προωθώντας τα προϊόντας μιας εταιρείας, κάνοντας τους θαυμαστές να υποθέσουν ότι η υγεία της τραγουδίστριας βελτιώνεται.

Ο μεγαλύτερος γιος της Μαντόνα, Ρόκο, είχε μόλις επιστρέψει από ένα ταξίδι με μοτοσικλέτα στην Τρανσυλβανία της Ρουμανίας, μαζί με φίλους. Λίγο μετά την ολοκλήρωση του ταξιδιού, έσπευσε στις ΗΠΑ για να είναι μαζί με τη μητέρα του και εθεάθη έξω από την κατοικία της στο Σέντραλ Παρκ.

Πηγές από το περιβάλλον της Μαντόνα αποκάλυψαν τη σχεδόν εμμονή της αφοσίωση στην τελειοποίηση της περιοδείας, με αυστηρές πρόβες έξι ημέρες την εβδομάδα. Γνωστή για την τελειομανία της, έφτανε τους οικείους της στα όριά τους. Ωστόσο, λόγω της τρέχουσας κατάστασής της, οποιαδήποτε συζήτηση για την περιοδεία απαγορεύτηκε αυστηρά στο κρεβάτι της, ώστε να διασφαλιστεί ότι θα μπορούσε να ξεκουραστεί και να αναρρώσει χωρίς επιπλέον άγχος.

Η περιπέτεια της υγείας της Μαντόνα ανακοινώθηκε δημοσίως από τον επί χρόνια μάνατζέρ της, Guy Oseary, ο οποίος διαβεβαίωσε τους θαυμαστές της ότι αναμένεται να αναρρώσει πλήρως, αλλά θα παραμείνει υπό ιατρική φροντίδα. Υποσχέθηκε να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τις επαναπρογραμματισμένες συναυλίες και τη νέα ημερομηνία έναρξης μόλις αυτές γίνουν διαθέσιμες.

Η «βασίλισσα της ποπ» φέρεται να έχει βγει από την εντατική και βρίσκεται στη φάση της ανάρρωσης. Τα παιδιά της ωστόσο δεν έχουν κάνει καμία δημόσια δήλωση σχετικά με την κατάστασή της.

Οι βακτηριακές λοιμώξεις μπορούν να επηρεάσουν διάφορα μέρη του σώματος και μπορεί να είναι από ήπιες έως απειλητικές για τη ζωή. Οι συνήθεις βακτηριακές λοιμώξεις περιλαμβάνουν λοιμώξεις του ουροποιητικού συστήματος, τροφικές δηλητηριάσεις, σεξουαλικά μεταδιδόμενες λοιμώξεις και ορισμένες λοιμώξεις του δέρματος, των ιγμορείων και των αυτιών. Η θεραπεία συνήθως περιλαμβάνει μια σειρά αντιβιοτικών.

Η περιοδεία Celebration Tour της Μαντόνα, είχε προγραμματιστεί από τις 15 Ιουλίου 2023 έως τις 30 Ιανουαρίου 2024 και περιελάμβανε 84 συναυλίες στη Βόρεια Αμερική και την Ευρώπη