ΚΟΣΜΟΣ

Ριάνα: Απολαμβάνει το καλοκαίρι στην πατρίδα της, τα Μπαρμπάντος λίγo πριν γεννήσει

Η Ριάνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας
Η Ριάνα πλέει σε πελάγη ευτυχίας
Α.Ρ

Η έγκυος Ριάνα επέστρεψε στη γενέτειρά της, τα νησιά Μπαρμπάντος και απολαμβάνει στιγμές ξενοιασιάς λίγο πριν φέρει στον κόσμο το δεύτερο παιδί της

Η τραγουδίστρια του «Lift Me Up» περιμένει το δεύτερο μωρό της με τον σύντροφό της A$AP Rocky. Και όπως όλα δείχνουν διανύει μία απο τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής της. Η γεννημένη στα Μπαρμπάντος, Ριάνα απόλαυσε μερικά δροσερά και απολαυστικά «χωνάκια χιονιού» (snow cones) έξω από τη βίλα της στο νησί της Καραϊβικής

Ποζάρει με τη λιχουδιά στο χέρι της, ξυπόλητη και φορώντας ένα ψάθινο καπέλο, ένα μαύρο αθλητικό σουτιέν και ένα ξεκούμπωτο τζιν σορτς που δείχνει την κοιλιά της που μεγαλώνει. Τα μακρυά μαλλιά της είναι φυσικά κυματιστά και στα χείλη φοράει το κατακόκκινο κραγιόν, σήμα κατατεθέν της.

Η 35χρονη ποπ σταρ λατρεύει τις γεύσεις τζίντζερ και καρύδας, ενώ ο 35χρονος ράπερ απόλαυσε καρύδα και Hennessy. Η Ριάνα και ο Rocky περιμένουν αυτή τη στιγμή το δεύτερο μωρό τους μαζί. Έχουν ήδη αποκτήσει μαζί ένα γιο, τον RZA, 13 μηνών.

Τον περασμένο μήνα, το ζευγάρι φωτογραφήθηκε έξω από το εστιατόριο Nespo στη Νίκαια της Γαλλίας. Ο τραγουδιστής ντυμένος με ένα πράσινο σακάκι και αθλητικά παπούτσια έδινε ένα γλυκό φιλί στο μάγουλο της Rihanna.

Η τραγουδίστρια του «Umbrella» παρακολούθησε το σόου του Louis Vuitton στο Παρίσι και συνάντησε τον επί χρόνια φίλο της ΛεΜπρόν Τζέιμς. Ενώ βρισκόταν στο σόου, αγκάλιασε τον μπασκετμπολίστα σε ένα σύντομο βίντεο που δημοσίευσε η ίδια στο Twitter.

«Η Ριάνα έχει τόσα πολλά πράγματα για τα οποία είναι ευγνώμων. Είναι εκστασιασμένη με το πώς πήγε το σόου της. Ένιωθε υπέροχα που εμφανίστηκε ξανά. Ήταν επίσης πολύ ενθουσιασμένη που επιβεβαίωσε την εγκυμοσύνη της», είπε μια πηγή στο PEOPLE μετά την εμφάνισή της στο ημίχρονο του Super Bowl, όπου αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της Σημείωσε επίσης ότι η μουσικός «θέλει πολλά παιδιά και είναι χαρούμενη που ο γιος της θα αποκτήσει ένα αδερφάκι το καλοκαίρι».