ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: 34χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε καταψύκτη - Κρυβόταν από τους αστυνομικούς

ΗΠΑ: 34χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα σε καταψύκτη - Κρυβόταν από τους αστυνομικούς
Fox 21

Ο άνδρας εντοπίστηκε μέσα στον καταψύκτη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στη Μινεσότα στις 26 Ιουνίου, ενώ σε βάρος του υπήρχε ενεργό ένταλμα σύλληψης. 

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας 34χρονος από τη Μινεσότα των ΗΠΑ, όταν κλείστηκε σε καταψύκτη για να ξεφύγει από καταδίωξη αστυνομικών.

Ο άνδρας εντοπίστηκε μέσα στον καταψύκτη σε εγκαταλελειμμένο σπίτι στις 26 Ιουνίου, ενώ σε βάρος του υπήρχε ενεργό ένταλμα σύλληψης.

Οι αστυνομικοί έχουν οδηγηθεί στο συμπέρασμα πως ο νεαρός άνδρας μπήκε στον καταψύκτη προκειμένου να γλιτώσει τη σύλληψη.

Στη σορό του διενεργήθηκε νεκροψία, σύμφωνα με την οποία δεν βρέθηκαν τραυματισμοί στο σώμα του, ενώ αναμένεται η τοξικολογική έκθεση που θα βγει μετά από αρκετές εβδομάδες.

Σύμφωνα με την New York Post ο καταψύκτης ήταν ένα παλιό μοντέλο με μηχανισμό κλειδώματος στο εξωτερικό του, το οποίο, όπως εξηγεί και η αστυνομία σε σχετική ενημέρωση, σημαίνει πως «όταν είναι κλειστός, ο καταψύκτης δεν μπορεί να ανοίξει από μέσα».

Το ίδιο δημοσίευμα αναφέρει πως ο καταψύκτης δεν λειτουργούσε, καθώς το σπίτι δεν είχε ρεύμα, ενώ ήταν ακατοίκητο από τον Φεβρουάριο του 2023.

O Brandon Lee Buschman
Facebook