ΚΟΣΜΟΣ

Ο Μπάιντεν φίλησε μικρό κοριτσάκι και το Twitter έκανε...πάρτυ - Σφοδρές αντιδράσεις

Ο Μπάιντεν φίλησε μικρό κοριτσάκι και το Twitter έκανε...πάρτυ - Σφοδρές αντιδράσεις

Σάλο έχει προκαλέσει τις τελευταίες ώρες βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου και δείχνει τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, να φιλάει σαν να δαγκώνει στην πλάτη και στη συνέχεια να μυρίζει ένα μικρό κοριτσάκι.

Το περιστατικό καταγράφηκε λίγο πριν αναχωρήσει ο Αμερικανός πρόεδρος από το Ελσίνκι της Φινλανδίας, επόμενο σταθμό του μετά την παρουσία του στη σύνοδο του ΝΑΤΟ στο Βίλνιους της Λιθουανίας.

Όπως φαίνεται στα πλάνα, το μικρό κορίτσι δυσφορεί με τη στάση του 80χρονου Τζο Μπάιντεν, ο οποίος στο παρελθόν έχει επικριθεί σφόδρα για τη στάση του απεναντι σε ανήλικα κορίτσια.

Ευτυχώς η τουλάχιστον άβολη στιγμή για το μικρό παιδί διήρκησε λίγα δευτερόλεπτα με τον πρόεδρο των ΗΠΑ να κατευθύνεται στη συνέχεια σε άλλους εργαζομένους της αμερικανικής πρεσβείας στη Φινλανδία που ήθελαν να τον αποχαιρετήσουν.

Το Twitter έκανε πάρτυ

Προφανώς οι κινήσεις του Μπάιντεν προς το μικρό κορίτσι προκάλεσαν τεράστιες αντιδράσεις στο Twitter με τους περισσότερους χρήστες - ανάμεσά τους και πολιτικοί αντίπαλοι του Αμερικανού προέδρου - να κάνουν λόγο για την «πιο ανατριχιαστική» και «πιο αηδιαστική» στιγμή του 80χρονου πολιτικού.

Δεν προκαλεί εντύπωση ότι κατά το παρελθόν ο Μπάιντεν έχει χαρακτηριστεί «creepy Joe» για όσα έχει πει και όσα έχει κάνει προς ανήλικα κορίτσια τα οποία έφερε σε δύσκολη θέση. Αρκετοί θυμούνται τον Οκτώβριο του 2022 που είχε συμβουλεύσει νεαρή κοπέλα «καμία σοβαρή σχέση μέχρι τα 30» ή όταν τον Μάρτιο του ίδιου έτους είχε πει το ίδιο σε ένα κορίτσι μόλις 8 ετών ενώ κανείς δεν μπορεί να ξεχάσει το φιλί στο στόμα που είχε δώσει στην εγγονή του τον Μάιο του 2020.