ΚΟΣΜΟΣ

Ραφαέλ Ναδάλ: Απολαμβάνει τη μαγεία του Ιονίου - Επισκέφθηκε Κέρκυρα, Ιθάκη και Μεγανήσι

O Ραφαέλ Ναδάλ στο Ιόνιο
O Ραφαέλ Ναδάλ στο Ιόνιο
Ιnstagram

Την Ελλάδα και πιο συγκεκριμένα τα νησιά του Ιονίου επέλεξε ο Ραφαέλ Ναδάλ για τις φετινές του διακοπές.

Ο Ναδάλ αγαπάει ιδαίτερα της χώρα μας καθώς στη Χαλκιδική έχει ιδρύσει το μοναδικό στην Ευρώπη, Rafa Nadal Tennis Center που μυεί τα παιδιά στον κόσμο του τένις. Και με κάθε ευκαιρία o κορυφαίος Ισπανός τενίστας φροντίζει να αποδεικνύει την αγάπη του για την Ελλάδα.

Αρχικά ο Ναδάλ, ο οποίος ταξιδεύει με το πολυτελές του γιοτ «Μπετόβεν», επισκέφθηκε την Κέρκυρα όπου απόλαυσε τις ομορφιές του νησιού αλλά και τις ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις. Στη συνέχεια πέρασε μια βόλτα και από το Μεγανήσι ενώ χθες, Τετάρτη (19/7) βρέθηκε στην Ιθάκη.


Στο «νησί του Οδυσσέα» ο Ναδάλ βγήκε βόλτα στο Βαθύ όπου, μάλιστα, επισκέφθηκε και σούπερ μάρκετ για να προμηθευτεί τα απαραίτητα για το ταξίδι του.

Το πολυτελές γιοτ «Μπετόβεν»

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα clubyacht.com ο Ναδάλ αγόρασε το 2016 το πολυτελές γιοτ «Μπετόβεν», το οποίο φέρεται να ονόμασε έτσι λόγω της αγάπης του για την κλασσική μουσική.

Το γιοτ με το οποίο κάνει κρουαζιέρα στο Ιόνιο είναι τύπου Monte Carlo Yacht 76 και κατασκευάστηκε στην Ιταλία από τη γαλλική εταιρεία Beneteau.Όπως αναφέρεται στην εν λόγω ιστοσελίδα το γιοτ είναι από τα καλύτερα και πιο αξιόπιστα της εταιρείας και φέρεται να κοστίζει περίπου 2,5 εκατομμύρια ευρώ.

Το μήκους 23,5 μέτρων γιοτ μπορεί άνετα να φιλοξενήσει έως και οχτώ άτομα και δύο μέλη πληρώματος.