ΚΟΣΜΟΣ

Τζέιμι Φοξ: Μιλάει για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του - «Πήγα στην κόλαση»

Τζέιμι Φοξ: Μιλάει για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του - «Πήγα στην κόλαση»

Ο Τζέιμι Φοξ μίλησε για πρώτη φορά μετά την περιπέτεια της υγείας του

Ο Τζέιμι Φοξ μίλησε για πρώτη φορά για την ανάρρωσή του, τρεις μήνες αφότου νοσηλεύτηκε μετά από μια απροσδιόριστη «ιατρική επιπλοκή».

Ο 55χρονος ενημέρωσε τους θαυμαστές ότι δεν είναι «τυφλός» ή «παράλυτος» σε μια συγκινητική δήλωση τριών λεπτών για την υγεία του το βράδυ της Παρασκευής.

«Πέρασα κάτι που δεν πίστευα ποτέ ότι θα περνούσα. Ξέρω ότι πολλοί άνθρωποι (περιμένουν) ή ήθελαν να ακούσουν μια ενημέρωση, αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, δεν ήθελα να με δείτε σε αυτή την κατάσταση», παραδέχτηκε με δάκρυα στα μάτια.

Ο ηθοποιός, ο οποίος επέστρεψε στη δουλειά νωρίτερα αυτή την εβδομάδα για να γυρίσει μια διαφήμιση στο Λας Βέγκας, συνέχισε: «Θέλω να με βλέπετε να γελάω, να περνάω καλά, να κάνω πάρτι, να κάνω αστεία, να γυρίζω ταινίες. Δεν ήθελα να με δείτε με τα σωληνάκια του νοσοκομείου».

Ο πατέρας ενός παιδιού πρόσθεσε ότι πέρασε από την «κόλαση και γύρισε πίσω».

Λίγες ημέρες πριν ο ηθοποιός έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση μετά τη μυστηριώδη νοσηλεία του σε νοσοκομείο.

Σε βίντεο που εξασφάλισε το αμερικανικό δίκτυο TMZ ο χολιγουντιανός σταρ απεικονίζεται χαμογελαστός να χαιρετάει από σκάφος.

Στην βόλτα του ο 55χρονος ηθοποιός φορούσε ένα μαύρο σύνολο, ενώ μαζί του ήταν τουλάχιστον δύο ακόμα άτομα.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός εισήχθη σε νοσοκομείο της Τζόρτζια στις 12 Απριλίου, είδηση που είχε κάνει γνωστή η μεγαλύτερη κόρη του Κορίν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο πατέρας μου αντιμετώπισε μια ιατρική επιπλοκή χθες. Ευτυχώς, λόγω της γρήγορης δράσης και της μεγάλης φροντίδας, βρίσκεται ήδη στη διαδικασία της ανάρρωσης», είχε γράψει η Κορίν Φοξ.

Σύμφωνα με το ΤΜΖ που επικαλείται πηγές, η απροσδιόριστη κατάσταση του ηθοποιού ήταν αρκετά σοβαρή με την οικογένειά του, τότε, να ταξιδεύει για να είναι στο πλευρό του.

Να σημειώσουμε πως πριν από το συμβάν με την υγεία του ο Τζέιμι Φοξ βρισκόταν σε γυρίσματα για την ταινία του Netflix «Back in Action» με την Κάμερον Ντίαζ.

Τα γυρίσματα της ταινίας δεν σταμάτησαν, καθώς η Κάμερον Ντίαζ συνέχισε να γυρίζει σκηνές με τον κασκαντέρ του Φοξ, ενώ δεν είναι σαφές πότε ο ηθοποιός θα επιστρέψει στα γυρίσματα.

Πάντως, μέλος της οικογένειας Φοξ μιλώντας στη Page Six τον περασμένο μήνα δήλωσε πως υπάρχει έντονη ανησυχία ότι η κατάστασή της υγείας του μπορεί να επηρεάσει την καριέρα του στο μέλλον.