ΚΟΣΜΟΣ

Τζέιμι Φοξ: «Χωρίς εσένα δεν θα ήμουν εδώ» - Η μυστηριώδης ανάρτηση για την αδελφή του

Τζέιμι Φοξ: «Χωρίς εσένα δεν θα ήμουν εδώ» - Η μυστηριώδης ανάρτηση για την αδελφή του

Ο Τζέιμι Φοξ το καλοκαίρι εθεάθη στο Σικάγο, σε ιατρικές εγκαταστάσεις όπου λάμβανε φροντίδα φυσικής αποκατάστασης.

Συγκινητική αλλά και μυστηριώδης ήταν η ανάρτηση που έκανε ο ηθοποιός Τζέιμι Φοξ για την αδελφή του, λέγοντας ότι του έσωσε τη ζωή.

Ο σταρ του Χόλιγουντ, ο οποίος εισήχθη στο νοσοκομείο τον Απρίλιο μετά από μία επιπλοκή, για την οποία δεν έγιναν γνωστές λεπτομέρειες, δημοσίευσε ένα μήνυμα για τα γενέθλια της αδελφής του Deidra Dixon στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Τρίτη.

«Είσαι μαγική είσαι όμορφη είσαι η θαρραλέα λιονταρίνα #leoseason», έγραψε ο Φοξ στη λεζάντα των φωτογραφιών που δημοσίευσε.

«Χωρίς εσένα δεν θα ήμουν εδώ, αν δεν είχες πάρει τις αποφάσεις που πήρες, θα είχα χάσει τη ζωή μου. Σ' αγαπώ για πάντα, χρόνια πολλά αδερφούλα», κατέληξε ο ηθοποιός, προκαλώντας αρκετά ερωτήματα στους φανς του.

Η αδελφή του Deidra Dixon έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 36 ετών το 2020.

Ο Τζέιμι Φοξ το καλοκαίρι εθεάθη στο Σικάγο, σε ιατρικές εγκαταστάσεις όπου λάμβανε φροντίδα φυσικής αποκατάστασης.

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός πριν από 10 μέρες δημοσίευσε ένα βίντεο στο οποίο αναφέρθηκε για πρώτη φορά στη νοσηλεία και το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε.

«Ξέρω ότι πολύς κόσμος περίμενε ή ήθελε να ακούσει ενημερώσεις, αλλά για να είμαι ειλικρινής μαζί σας, απλά δεν ήθελα να με δείτε έτσι, φίλε”, είπε στο βίντεο. “Θέλω να με βλέπετε να γελάω, να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να λέω αστεία, να κάνω μια ταινία, μια τηλεοπτική εκπομπή. Δεν ήθελα να με βλέπετε με σωληνάκια να προσπαθώ να καταλάβω αν θα τα καταφέρω».

«Τα μηνύματα σας με κράτησαν. Ξέρω ότι πολλοί περίμεναν να ακούσουν τι είχα, αλλά δεν ήθελα να με δείτε έτσι. Με σωληνάκια να προσπαθώ να καταλάβω αν θα τα καταφέρω. Θέλω να με βλέπετε να γελάω, να περνάω καλά, να διασκεδάζω, να λέω αστεία, να κάνω μία ταινία, μία τηλεοπτική εκπομπή.

Δεν μπορώ να περιγράψω πόσο υπέροχο είναι που έχω την οικογένειά μου που με προστάτεψε. Με τη σιωπή κάποια πράγματα βγαίνουν εκτός κινδύνου. Δεν είμαι τυφλός, δεν είμαι παράλυτος, πήγα στην κόλαση και επέστρεψα. Όλη η αγάπη που εισέπραξα είναι φοβερή. Αν με δείτε να κλαίω είναι επειδή πέρασα άσχημα, ήμουν άρρωστος. Θέλω να με θυμάστε για τα αστεία που λέω, τις ταινίες που κάνω και τα τραγούδια που τραγουδάω. Ζω και είμαι εδώ χάρη στον Θεό και χάρη σε κάποιους ανθρώπους»