ΚΟΣΜΟΣ

Μπράιαν Τζόνσον: Ο μεγιστάνας που ψάχνει την αιώνια νεότητα - Παίρνει 100 χάπια την ημέρα

Μπράιαν Τζόνσον: Ο μεγιστάνας που ψάχνει την αιώνια νεότητα - Παίρνει 100 χάπια την ημέρα

Μέσα σε 18 μήνες ο Μπράιαν Τζόνσον ισχυρίζεται ότι έχει καταφέρει να κερδίσει 5 χρόνια ζωής ενώ λέει ότι διαθέτει καρδιά 37χρονου - Γιατί παίρνει 100 χάπια την ημέρα

Ο Μπράιαν Τζόνσον τον τελευταίο χρόνο απασχολεί συχνά - πυκνά με το πείραμά του που στόχο έχει να κερδίσει την... αιώνια νεότητα.

Μιλώντας αυτή την εβδομάδα, αποκάλυψε επίσης ότι πίνει τρεις κουταλιές της σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο, καθώς και 111 χάπια για τα οποία όμως δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες.

Εφαρμόζοντας έναν αυστηρό τρόπο ζωής με συγκεκριμένη διατροφή και εκγύμναση ο Μπράιαν Τζόνσον ισχυρίζεται ότι έχει καταφέρει να κερδίσει 5 χρόνια ζωής ενώ λέει ότι διαθέτει καρδιά 37χρονου

Ο 45χρονος Τζόνσον, ο οποίος απέκτησε την περιουσία του γύρω στα 30 όταν πούλησε την εταιρεία του Braintree Payment Solutions στο EBay για 800 εκατομμύρια δολάρια, ισχυρίζεται τώρα ότι «χρησιμοποιεί» - σύμφωνα με τα διεθνή ΜΜΕ - τον 17χρονο γιο του, Ταλμάτζ για να του παρέχει μεταγγίσεις αίματος.

Σύμφωνα με όσα ανέφερε ο εκκεντρικός μεγιστάνας στο Bloomberg τον περασμένο Απρίλιο σε μια κλινική κοντά στο Ντάλας, ο Μπράιαν Τζόνσον, ο 70χρονος πατέρας του και ο Τάλματζ εμφανίστηκαν για μια πολύωρη, τριγενή θεραπεία ανταλλαγής αίματος.

Να σημειωθεί ότι ο Τζόνσον συνήθως χρησιμοποιεί το πλάσμα από έναν ανώνυμο δωρητή, αλλά αυτή τη φορά ο γιος τους παρείχε ένα λίτρο από το αίμα του.

Ο Τζόνσον έχει μια ομάδα 30 γιατρών και εμπειρογνωμόνων αναγεννητικής υγείας που επιβλέπουν την αγωγή του, όπως δήλωσε στο Bloomberg News.

Ο στόχος του είναι όλα τα κύρια όργανά του -συμπεριλαμβανομένου του εγκεφάλου, του ήπατος, των νεφρών, των δοντιών, του δέρματος, των μαλλιών, του πέους και του ορθού- να λειτουργούν όπως λειτουργούσαν στα τέλη της εφηβείας του.

Η πρωτοβουλία, γνωστή ως Project Blueprint, απαιτεί από τον Τζόνσον να τηρεί μια αυστηρή χορτοφαγική δίαιτα με 1.977 θερμίδες την ημέρα, ένα καθημερινό πρόγραμμα άσκησης που διαρκεί μία ώρα, άσκηση υψηλής έντασης τρεις φορές την εβδομάδα και να πηγαίνει για ύπνο κάθε βράδυ την ίδια ώρα.