ΚΟΣΜΟΣ

Θρίλερ με τον θάνατο 14χρονης ράπερ: Νεκρή η Lil Tay και ο ετεροθαλής αδερφός της

Θρίλερ με τον θάνατο 14χρονης ράπερ
Θρίλερ με τον θάνατο 14χρονης ράπερ

Μυστήριο καλύπτει τον θάνατο της 14χρονης ράπερ και influencer Lil Tay. Πέθανε και ο αδερφός της, ενώ ο πατέρας και ο πρώην μάνατζέρ της δεν επιβεβαιώνουν το τραγικό γεγονός.

Βαθαίνει το μυστήριο γύρω από τον θάνατο της ράπερ, Lil Tay, αφού τόσο ο πατέρας της όσο και ο πρώην μάνατζέρ της αρνήθηκαν να επιβεβαιώσουν ότι είχε φύγει από τη ζωή. Το «σίριαλ» ξεκίνησε όταν η οικογένειά της δημοσίευσε μια σύντομη δήλωση στο Instagram λέγοντας ότι η 14χρονη, η οποία έφυγε από τα φώτα της δημοσιότητας εξίσου δραματικά όσο μπήκε, πέθανε απροσδόκητα.

Η ράπερ Claire Hope ή αλλιώς Lil Tay, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 14 ετών, επιβεβαίωσε η οικογένειά της. «Με βαριά καρδιά μοιραζόμαστε την οδυνηρή είδηση του ξαφνικού και τραγικού θανάτου της αγαπημένης μας Claire. Δεν έχουμε λόγια να εκφράσουμε την αβάσταχτη απώλεια και τον απερίγραπτο πόνο.

Το αποτέλεσμα ήταν εντελώς απροσδόκητο και μας έχει αφήσει όλους σε κατάσταση σοκ. Ο θάνατος του αδελφού της κάνει ακόμα μεγαλύτερη τη θλίψη μας. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, παρακαλούμε για την προστασία της ιδιωτικής μας ζωής καθώς θρηνούμε αυτή τη συντριπτική απώλεια, ενώ οι συνθήκες γύρω από τον θάνατο της Claire και του αδελφού της βρίσκονται ακόμη υπό διερεύνηση. Η Claire θα παραμείνει για πάντα στις καρδιές μας, η απουσία της αφήνει ένα αναντικατάστατο κενό που θα νιώσουν όλοι όσοι τη γνώριζαν και την αγαπούσαν».

Ο πρώην μάνατζερ της Henry Tsang, ωστόσο είπε ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει τον θάνατο της ίδιας ή του αδελφού της. «Ήμουν σε επικοινωνία με άτομα που έχουν στενή κατανόηση της κατάστασης της οικογένειας», είπε στη Daily Beast. «Δεδομένης της πολυπλοκότητας των σημερινών συνθηκών, βρίσκομαι σε ένα σημείο όπου δεν μπορώ να επιβεβαιώσω ή να απορρίψω οριστικά τη νομιμότητα της δήλωσης που εξέδωσε η οικογένεια».

Εν τω μεταξύ, το Business Insider, που κατάφερε να μιλήσει με τον πατέρα της διαδικτυακής προσωπικότητας, ανέφερε ότι ο Κρίστοφερ Χόουπ αρνήθηκε να απαντήσει εάν η κόρη του ήταν ακόμα ζωντανή. «Δεν είμαι σε θέση να σας δώσω κανένα σχόλιο αυτή τη στιγμή. Λυπάμαι — δεν μπορώ»

Προς το παρόν, δεν υπάρχουν περισσότερες λεπτομέρειες εκτός από αυτό το μήνυμα σχετικά με το θάνατό της Lil Tay, ενώ διεξάγεται έρευνα για το θάνατο των δύο παιδιών. Η influencer συνδεόταν με αρκετούς από τους πιο σκληροπυρηνικούς ράπερ της χώρας.

Έχει βίντεο με αμφιλεγόμενα πρόσωπα, όπως ο ράπερ Tekashi69, ο οποίος έχει ποινικό μητρώο ενώ σε αρκετά στιγμιότυπα φαίνεται να κάνει χρήση ναρκωτικών και να καπνίζει. Η Lil Tay έγινε διάσημη από τότε που ήταν 9 ετών, όταν άρχισε να δημοσιεύει εικόνες από τον πολυτελή τρόπο ζωής της, ενώ είχε συγκεντρώσει στο Instagram 3,4 εκατομμύρια followers.

Το όνομα της ακούστηκε έντονα το 2018, εν μέσω ισχυρισμών ότι κακοποιούνταν σωματικά και ψυχικά από τον πατέρα της, καθώς και ότι την εκμεταλλευόταν ο αδελφός της. Η μητέρα της σύμφωνα με δημοσιεύματα είχε χάσει τη δουλειά της ως μεσίτρια , λόγω του περιεχομένου που ανέβαζε η κόρη της στο διαδίκτυο.

Η οικογένεια κατηγορήθηκε ότι μεταχειριζόταν το αστέρι του διαδικτύου και οτι ανάγκαζαν την Claire να ανεβάζει περιεχόμενο και την καθοδηγούσαν πώς να προκαλεί διαμάχες και να τραβάει την περισσότερη προσοχή.

Η τελευταία της ανάρτηση στο Instagram ήταν τον Ιούνιο του 2018 για να θρηνήσει την απώλεια της «πατρικής φιγούρας» του ράπερ XXXTentacion. Ήταν επίσης μουσικός και είχε βγάλει πολλά κομμάτια κατά τη διάρκεια της σύντομης καριέρας του