ΚΟΣΜΟΣ

Ρίτα Όρα: Έκανε ελεύθερη πτώση από τα 15.000 πόδια - Βίντεο ντοκουμέντο

Ρίτα Όρα
Instagram

Η 32χρονη Ρίτα Όρα είναι μία από τους celebrities που παίρνουν μέρος στην εκπομπή του National Geographic, «Running Wild with Bear Grylls: The Challenge»

Ελεύθερη πτώση από τα 15.000 πόδια έκανε η Ρίτα Όρα, με τη Βρετανίδα τραγουδίστρια να καταγράφεται σε σχετικό βίντεο τρομαγμένη, αλλά και ενθουσιασμένη.

Η 32χρονη Ρίτα Όρα είναι μία από τους celebrities που παίρνουν μέρος στην εκπομπή του National Geographic, «Running Wild with Bear Grylls: The Challenge» ενώ στο σχετικό επεισόδιο επισκέπτεται με τον περιπετειώδη «Bear» Grylls την Κοιλάδα της Φωτιάς στη Νεβάδα.

Σε βίντεο που ήρθε στη δημοσιότητα μέσω της Daily Mail, από το επεισόδιο που προβλήθηκε το βράδυ της Κυριακής 13/8, καταγράφεται η προετοιμασία για το άλμα, αλλά και ο ενθουσιασμός της τραγουδίστριας κατά την πτώση.

Ρίτα Όρα: Η «βουτιά στο κενό»

«Θα κάνει κρύο, θα είμαστε ψηλά, θα είμαστε στα 15.000 πόδια, έχει μείον 20 βαθμούς εκεί πάνω!», ακούγεται να λέει στην Ρίτα Όρα ο «Bear» Grylls λίγο πριν επιβιβαστούν στο αεροπλάνο, με την ίδια να εκφράζει την έκπληξή της.

Στα σχετικά πλάνα, η Ρίτα Όρα χαρίζει στην κάμερα ένα μεγάλο χαμόγελο, απολαμβάνοντας τη θέα κάτω από τα πόδια της, ενώ στην προσγείωση συναντιέται και πάλι με τον «Bear» Grylls και εκφράζει τον ενθουσιασμό της.