ΚΟΣΜΟΣ

Φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ: Γυναίκα αποκεφάλισε τον 47χρονο σύντροφό της

Φρικτό έγκλημα στις ΗΠΑ: Γυναίκα αποκεφάλισε τον 47χρονο σύντροφό της
YouTube.

Άλλη μία σοκαριστική δολοφονία στις Ηνωμένες Πολιτείες, αυτή τη φορά στη Νεβάδα.

Φρίκη στη Νεβάδα των Ηνωμένων Πολιτειών, από την άγρια δολοφονία του 47χρονου Τζέιμς Γουίλετ, ο οποίος αποκεφαλίστηκε από τη 45χρονη σύντροφό του, Ντέβιν Μάικλς.

Η 45χρονη, αφού αποκεφάλισε τον σύντροφό της, στη συνέχεια προσπάθησε να σβήσει τα ίχνη της, χρησιμοποιώντας χλωρίνη και αμμωνία, σύμφωνα με τη New York Post.

Μάλιστα, όταν οι αστυνομικοί έφθασαν στο σπίτι όπου η μητέρα του 47χρονου βρήκε νεκρό τον γιο της, ανέφεραν ότι από τη σορό έβγαινε καπνός. Ακόμη, τόνισαν ότι η έντονη δυσοσμία οφειλόταν στα χημικά που υπήρχαν στο δωμάτιο.

Το ακόμα πιο φρικιαστικό της υπόθεσης ότι το κεφάλι του άτυχου 47χρονου ακόμη δεν έχει βρεθεί. Η μητέρα του άτυχου άνδρα είπε στους αστυνομικούς ότι είδε τον γιο της για τελευταία φορά στις 22:00 της προηγούμενης ημέρας και τη Μάικλς στη 01:00 τα ξημερώματα της 7ης Αυγούστου, η οποία έπλενε τα πιάτα εκείνη την ώρα.

Όταν ρώτησε τη Μάικλς πού είναι ο γιος της, εκείνη τού απάντησε ότι ήταν στο κρεβάτι έπειτα από κατανάλωση αλκοόλ και σχεδίαζαν να ξυπνήσουν νωρίς το πρωί, για να γράψουν τα παιδιά τους, στο σχολείο.

Αυτό που πρόδωσε την 45χρονη ήταν η «σημαντική αντίδραση» που κατεγράφη από τον πολύγραφο όταν ρωτήθηκε για τη δολοφονία του 47χρονου. Ύστερα από αυτό το εύρημα, η Μάικλς υποστήριξε ότι ο 47χρονος την κακοποιούσε και ότι έβαζε το μεγαλύτερο παιδί τους να κάνει μπάνιο μπροστά τους.

Περιγράφοντας την στιγμή της δολοφονίας, υποστήριξε ότι τον χτύπησε με ένα ξύλο στο κεφάλι, «αφού αυτός προσπάθησε να μού ορμήσει σεξουαλικά ενώ τον έτριβα στην πλάτη στο κρεβάτι». Επιπλέον, ισχυρίσθηκε ότι δεν ήθελε να τον σκοτώσει, μόνο να τον χτυπήσει τόσο ώστε να χρήζει νοσηλείας σε νοσοκομείο, μέχρι εκείνη να αποφασίσει τι θα κάνει με τα παιδιά τους.

Σχετικές ειδήσεις