ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Σύριος σκότωσε αστυνομικό και τραυμάτισε άλλους δύο πριν πέσει νεκρός μετά από 21 σφαίρες

ΗΠΑ: Σύριος σκότωσε αστυνομικό και τραυμάτισε άλλους δύο πριν πέσει νεκρός μετά από 21 σφαίρες

Μπαράζ σφαιρών ανάμεσα σε ένα 37χρονο Σύριο και αστυνομικούς στην πόλη Φάργκο των ΗΠΑ. Σκοτώθηκε ένας αστυνομικός. Ο δράστης έπεσε νεκρός μετά από 21 σφαίρες.

Πόλεμος ανάμεσα σε ένα 37χρονο Σύριο και αστυνομικούς στην πόλη Φάργκο των ΗΠΑ. Σε ένα βίντεο που κόβει την ανάσα, φαίνεται ο Μοχάμεντ Μπαρακάτ να ανοίγει πυρ κατά αστυνομικών με αποτέλεσμα να σκοτωθεί ο ένας και να τραυματιστούν ακόμα δύο συνάδελφοί του και ένας περαστικός.

Η επίθεση έγινε στις 14 Ιουλίου ενώ το βίντεο που τράβηξε ο ένας αστυνομικός δόθηκε χθες στη δημοσιότητα. Στο αυτοκίνητο του δράστη βρέθηκε βαρύς οπλισμός και χιλιάδες σφαίρες.

Οι αστυνομικοί φτάνουν στο σημείο μετά από κλήση που δέχθηκαν για τροχαίο. Τότε χωρίς να γνωρίζουν ότι εκεί βρίσκεται ο Σύριος δέχονται επίθεση από το πυροβόλο όπλο με τις σφαίρες να πετυχαίνουν τους τρεις από τους τέσσερις αστυνομικούς. Ο τέταρτος αστυνομικός που κατάφερε να μην τραυματιστεί άρχιζε να φωνάζει: «Μας πυροβολούν, στείλτε βοήθεια»

Ένας από τους δύο αστυνομικούς προσπάθησε να σταματήσει τον δράστη ο οποίος συνέχιζε να πυροβολεί. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας κατά την παρουσίαση του βίντεο, ο αστυνομικός που έδωσε μάχη με τον Μπαρακάτ πυροβόλησε 31 φορές, με 21 σφαίρες να καταλήγουν στο κορμί του δράστη ο οποίος τελικά άφησε την τελευταία του πνοή στο σημείο.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

Από την αστυνομία εκτιμάται ότι ο 37χρονος Σύριος ετοιμαζόταν για μαζική επίθεση καθώς στην περιοχή υπήρχαν πολλά φεστιβάλ. Όπως έγινε γνωστό στο αυτοκίνητο του Μπαρακά βρέθηκαν πολλά όπλα, 1.800 σφαίρες και μια αυτοσχέδια χειροβομβίδα.