ΚΟΣΜΟΣ

Κλόντια Σίφερ: Γιόρτασε τα γενέθλιά της στην Ελλάδα - Αποκάλεσε τη χώρα μας «παράδεισο»

H Kλόντια Σίφερ ξανά στην Ελλάδα
H Kλόντια Σίφερ ξανά στην Ελλάδα
Α.Ρ

Η Κλόντια Σίφερ επέλεξε για μία ακόμη φορά την Ελλάδα για τις καλοκαιρινές της διακοπές, διαφημίζοντας τη χώρας μας στα εκατομμύρια διαδικτυακών της φίλων

Τα γενέθλιά της γιόρτασε στην Ελλάδα η αειθαλής Γερμανίδα καλλονή, Κλόντια Σίφερ, «ψηφίζοντας» για μία ακόμη φορά τη χώρα μας για την καλοκαιρινή της ανάπαυλα.

Το διάσημο μοντέλο δημοσίευσε ένα βίντεο στο προφίλ της στο Instagram όπου εμφανίζεται με μπικίνι και μια πεταλούδα στο χέρι της. «Γιορτάζοντας στον ελληνικό παράδεισο, με έναν ξεχωριστό φίλο που ήρθε να μου ευχηθεί χρόνια πολλά» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κλόντια Σίφερ, η οποία έγινε 53 ετών.

Η ίδια δε διευκρινίζει που βρίσκεται, από τις φωτογραφίες ωστόσο που δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram πολλοί υπέθεσαν οτι κάνει διακοπές στο Πόρτο Χέλι.

Το τοπ μόντελ που μεσουράνησε τις δεκαετίες '80 και '90 έγινε 53 ετών στις 25 Αυγούστου και δέχτηκε πολλές ευχές από τους θαυμαστές της, διαφημίζοντας την Ελλάδα σε όλο τον κόσμο.

Toν Ιούλιο η Κλόντια Σίφερ είχε επισκεφθεί την Αντίπαρο, όπου επισκέφθηκε το κατάστημα της σχεδιάστριας Μαριλίζας Δημάκου. «Ουάου. Η Claudia Schiffer είναι εδώ», ανέφερε στη λεζάντα της δημοσίευσης που πραγματοποίησε για την επίσκεψή της ο επίσημος λογαριασμός του καταστήματος στο Instagram.

Είναι το δεύτερο συνεχόμενο καλοκαίρι που η καλλονή από τη Γερμανία επιλέγει την Ελλάδα για τις διακοπές της. Τον Αύγουστο του 2020 είχε επισκεφτεί τις Σπέτσες και μάλιστα μοιράστηκε και τότε την απόδρασή της με τους εκατομμύρια διαδικτυακούς της φίλους.

Μοντέλο, ηθοποιός και σχεδιάστρια μόδας, η Κλόντια Μαρία Σίφερ, υπήρξε ένα από τα πιο επιτυχημένα μοντέλα παγκοσμίως και ταυτίστηκε με την Μπριζίτ Μπαρντό. Έχει φωτογραφηθεί για πάνω από 1.000 εξώφυλλα περιοδικών. Το 2002, σύμφωνα με το περιοδικό Forbes, ο μισθός της ανέρχονταν σε 55 εκατομμύρια δολάρια.