ΚΟΣΜΟΣ

Nαόμι Κάμπελ: Ποζάρει και κόβει την ανάσα στα 53 της - Η συνεργασία-έκπληξη με κολοσσό fast-fashion

H Ναόμι Κάμπελ
H Ναόμι Κάμπελ
Α.Ρ

Η Ναόμι Κάμπελ έκανε μία σέξι φωτογράφιση για να διαφημίσει τη νέα της συλλογή για τον κολοσό PrettyLittleThing

Η Ναόμι Κάμπελ στα 53 της παραμένει ένα από τα κορυφαία σούπερ μόντελ στον κόσμο. Δεν αποτελεί έκπληξη λοιπόν το γεγονός ότι αποδείχθηκε η καλύτερη διαφήμιση για τη δική της για την επερχόμενη συλλογή PrettyLittleThing.

Η σταρ της πασαρέλας φαινόταν εντυπωσιακή καθώς διαφήμιζε μια σειρά από ρούχα με την υπογραφή της, τα οποία θα είναι διαθέσιμα σε μεγέθη 6 έως 22. Μεταξύ άλλων εντυπωσίασε με ένα μπρονζέ ημιδιαφανές μίνι φόρεμα που τόνισε απίστευτη σιλουέτα της.

Σε μια άλλη εικόνα τόλμησε να ποζάρει χωρίς σουτιέν, προβάλλοντας ένα μαύρο μίνι φόρεμα που αναδείκνυε επίσης τα περίφημα μακριά πόδια της. Η συνεργασία της Nαόμι με την PLT ανακοινώθηκε τον περασμένο μήνα, με ορισμένους να εκφράζουν την αποστροφή τους για το γεγονός οτι ένα τοπ μόντελ προωθεί τη γρήγορη μόδα.

Απαντώντας στους επικριτές αποκάλυψε ότι ήταν σημαντικό να συνεργάζεται με την κορυφαία μάρκα μόδας προκειμένου να βοηθήσει τους σχεδιαστές με τους οποίους είχε συνεργαστεί. Είπε στο Women's Wear Daily: «Βλέπω τον εαυτό μου ως παράγοντα αλλαγής. Ως αλλαγή, νόμιζα ότι αυτό ήταν κάτι που ήταν καλό να γίνει.

Ξέρω ότι είναι γρήγορη μόδα και ότι δέχεται επικρίσεις. Δεν τις αρνούμαι. Αλλά ως δημιουργός αλλαγών, ένιωσα ότι αυτός ήταν ένας πολύ καλός τρόπος για να επιφέρω την αλλαγή στη βιομηχανία, ώστε να αναγνωριστούν οι αναδυόμενοι σχεδιαστές μου και να τους δουν σε μια παγκόσμια πλατφόρμα».

Η Nαόμι, η οποία έχει μιλήσει ανοιχτά για τα ζητήματά της με τον ρατσισμό στον κόσμο της μόδας μοιράστηκε επίσης τις σκέψεις της για τη «διαφορετικότητα» στη βιομηχανία σήμερα.

Η αποκλειστική σειρά που σχεδίασε η Βρετανίδα fashion icon θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα στην Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης. Ένας εκπρόσωπος της μάρκας είπε στη MailOnline τον περασμένο μήνα: «Η PrettyLittleThing είναι πολύ ενθουσιασμένη που ανακοινώνει επερχόμενη συνεργασία με το θρυλικό supermodel»

Αυτή η αποκλειστική συλλογή θα συνδυάσει την ουσία του PLT με το μοναδικό στυλ της Nαόμι υποσχόμενη μια εμπειρία μόδας όπως καμία άλλη. Η PrettyLittleThing Designed by Naomi Campbell ανοίγει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας». Ως μια από τις πρωτοπόρους της βιομηχανίας της μόδας, αφού έγινε το πρώτο μαύρο μοντέλο που πόζαρε σε εξώφυλλο της βρετανικής Vogue το 1988.

Η Ναόμι Κάμπελ που έχει συνεργαστεί με εταιρείες όπως οι Burberry, Chanel και Prada, ίδρυσε τη φιλανθρωπική οργάνωση Fashion for Relief το 2005 και έκτοτε έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια λίρες για τα μη προνομιούχα παιδιά.