ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Μητέρα συνελήφθη για βιασμό 15χρονων διδύμων - «Χάριζε» στα παιδιά τα εσώρουχά της

ΗΠΑ: Μητέρα συνελήφθη για βιασμό 15χρονων διδύμων - «Χάριζε» στα παιδιά τα εσώρουχά της

ΗΠΑ: Η 38χρονη μητέρα από τη Βιρτζίνια πρόσφερε στα ανήλικα μαριχουάνα, τους χάριζε εσώρουχά της και ασελγούσε πάνω τους

Σάλο έχει προκαλέσει στο Τσέσαπικ της Βιρτζίνια η υπόθεση μια 38χρονης μητέρας η οποία συνελήφθη για βιασμό 15χρονων διδύμων και πλέον βρίσκεται αντιμέτωπη με ποινή φυλάκισης έως και 30 έτη

Σύμφωνα με όσα μεταδίδουν αμερικανικά ΜΜΕ, η Ashleigh Watts συνελήφθη για πρώτη φορά τον περασμένο Ιούλιο, όταν αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι της αναζητώντας ένα απο τα έφηβα αγόρια που το είχε σκάσει από το σπίτι του. Τελικά βρήκαν τον 15χρονο να κρύβεται, φορώντας μόνο το εσώρουχό του, κάτω από το κρεβάτι της 38χρονης γυναίκας.

Πλέον η Watts κατηγορείται και για ασέλγεια εις βάρος του δίδυμου αδελφού του νεαρού, ενώ στοιχεία που έχουν ανακαλύψει οι Αρχές υποδεικνύουν ότι μπορεί να διατηρούσε παραβατικές σχέσεις με τα δύο παιδιά εδώ και έναν χρόνο.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η έρευνα εις βάρος της Αμερικανίδας που είναι μητέρα δύο παιδιών, είχε ξεκινήσει ήδη από τον Φεβρουάριο, αφού η τοπική αστυνομία είχε δεχθεί μια ανώνυμη καταγγελία για τη «δράση» της.

Η Watts, που ήταν αρκετά ενεργή στα social media πριν τη σύλληψή της, έσβησε τις περισσότερες αναρτήσεις της όταν ξεκίνησαν τα πρώτα δημοσιεύματα στα τοπικά ΜΜΕ για την υπόθεσή της.

Η Daily Mail ωστόσο εντόπισε ανάρτηση της 38χρονης από λογαριασμό που διατηρούσε στο TikTok χρησιμοποιώντας το όνομα «Ρετζίνα Τζορτζ» (χαρακτήρας της εφηβικής κωμωδίας «Τα Κακά Κορίτσια»).

Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, η Watts έκανε συχνά αναρτήσεις με τις οποίες επιδείκνυε το πολυτελές της σπίτι, αξίας 500.000 δολαρίων και τις ακριβές της τσάντες, πόσταρε βίντεο με τα παιδιά και τα σκυλιά της, ενώ ακολουθούσε και τα trends στο TikTok.

Χαρακτηριστικό παράδειγμα αποτελεί ένα κλιπ που τη δείχνει να χρησιμοποιεί το φίλτρο των red flags, που υποτίθεται ότι δείχνει στον χρήστη ποια ειναι τα στοιχεία της προσωπικότητάς του που αποτελούν προειδοποιητικά «καμπανάκια» ότι κάτι πάει... στραβά με εκείνον και μπορεί να αποθαρρύνουν ενδιαφερόμενους σε ερωτικό επίπεδο.

Φυσικά πρόκειται απλώς για ένα διασκεδαστικό trend που επιλέγει τυχαία τα «κοκκινα σημαιάκια» για κάθε χρήστη. Στην περίπτωση της 38χρονης, το «φίλτρο» την χαρακτήρισε «εγωκεντρική» και «κακομαθημένη», ενώ ως τρίτο red flag εμφάνισε το ότι μιλάει πολύ όταν βλέπει ταινίες.

Τα δύο αδέλφια επισκέπτονταν συχνά το σπίτι των Watts, αφού οι δικοί τους γονείς ήταν φίλοι της οικογένειας. Όπως κατέθεσαν οι δίδυμοι στις Αρχές, η 38χρονη μητέρα τους πρόσφερε μαριχουάνα, τους χάριζε εσώρουχά της και ασελγούσε πάνω τους.

Ο ένας από τους έφηβους φέρεται να πίστευε μάλιστα ότι αυτό που συνέβαινε μεταξύ του ίδιου και της Watts ήταν «ερωτική σχέση» και ότι, όταν ο ίδιος έκλεινε τα 17, η παντρεμένη γυναίκα θα χώριζε τον άνδρα της και θα τον παντρευόταν.

Μετά τη σύλληψη της 38χρονης, ο σύζυγός της κατάθεσε αίτηση για ασφαλιστικά μέτρα εις βάρος της, κάτι που έκαναν και οι γονείς των αγοριών.

Στην κατάθεσή του στις Αρχές, ο Andy Watts κατέθεσε ότι είχε βρει τη γυναίκα του πριν από μερικούς μήνες τόπλες στο σπίτι τους, με το ένα από τα δύο αγόρια δίπλα της να παριστάνει τον κοιμισμένο.

O νεαρός αργότερα ισχυρίστηκε στους γονείς του ότι είχε πάει στο σπίτι των Watts για να καπνίσει μαριχουάνα και τον πήρε ο ύπνος.