ΚΟΣΜΟΣ

Κεντάλ Τζένερ: Το «τρολάρισμα» από την αδερφή της - «Σκάσε, το ξέρουμε ότι είσαι καταπληκτική»

Η Κένταλ Τζένερ
Η Κένταλ Τζένερ
ΑΡ

Η Kένταλ Τζένερ ποζάρει με μικροσκοπικό μπικίνι και η ετεροθαλής αδερφή της Kλόι Καρντάσιαν την «τρολάρει»

Η Kένταλ Τζένερ πόζαρε μπροστά από ένα σπίτι με ένα μικροσκοπικό μπικίνι και το χαριτωμένο σκυλάκι της και ενθουσίασε τους φαν της. Το 27χρονο μοντέλο, 27 εντυπωσίασε με ένα μπλε στράπλες μπικίνι, κρατώντας ένα μπουκάλι με τεκίλα 818 την οποία λάνσαρε η ίδια στο ένα χέρι και ένα ποτήρι στο άλλο.

Η μελαχρινή καλλονή - η οποία ποζάρει στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού W - είχε τα μαλλιά της πιασμένα σε μια κομψή αλογοουρά και ήταν ξυπόλητη, ενώ εμφανίστηκε να περπατάει στις μύτες των ποδιών μέσα από το χαλίκι. Η ...τέλεια ανάρτηση προκάλεσε ένα τρυφερό όσο και ειρωνικό σχόλιο από τη μεγαλύτερη αδερφή της Kλόι Καρντάσιαν, 39 ετών.

Η ιδρύτρια του Good American σχολίασε: «Σκάσε Kένταλ. Ξέρουμε…. Είσαι καταπληκτική και έχεις και έναν καταπληκτικό σκύλο». Περισσότερα από 100 άτομα απάντησαν στο σχόλιο της Kλόι με έναν θαυμαστή να γράφει: «είσαι τόσο αληθινή με αυτό το σχόλιο, αλλά την αγαπάμε».

Ένας άλλος θαυμαστής είπε ειρωνικά: «σταμάτα να κυνηγάς τον σκύλο, σε παρακαλώ» Εν τω μεταξύ, πολλοί θαυμαστές σχολίασαν τη φωτογραφία την Kένταλ με σχόλια όπως: «Έτσι μοιάζω και εγώ στη φαντασία μου».

Αρκετοί άνθρωποι σχολίασαν το γεγονός ότι ήταν στις μύτες των ποδιών της κρατώντας ένα γυάλινο μπουκάλι. «Μαμά πρόσεχε το μπουκάλι μπορει να πέσει», έγραψε ένας θαυμαστής. Η μάρκα τεκίλα 818 της Kένταλ πάει πολύ καλά σε πωλήσεις, οπότε η Κένταλ Τζένερ δεν πρόκειται να ακολουθήσει τα βήματα των αδερφών της και να ξεκινήσει ένα brand ομορφιάς.

Στο εξώφυλλο του τεύχους Σεπτεμβρίου του περιοδικού W είπε: «Μου αρέσει να φοράω μακιγιάζ και να παίζω με αυτό, και να μαθαίνω από μακιγιέρ στα γυρίσματα, αλλά ποτέ δεν είδα τον εαυτό μου να είμαι σε ένα εργαστήριο δημιουργώντας προϊόντα».

Και πρόσθεσε: «Νομίζω ότι θα το αφήσω στους επαγγελματίες που ξέρουν τι κάνουν και έχουν πάθος για αυτό όπως οι αδερφές μου». Αλλά έχει τη δική της ειδικότητα: το ποτό. Το supermodel κυκλοφόρησε την τεκίλα της 818 το 2021. «Μου κίνησε το ενδιαφέρον η τεκίλα γιατί οι γονείς μου την λάτρεψαν πραγματικά», είπε στο Forbes εκείνη την εποχή.

«Ήταν ποτό εορταστικό στο σπίτι μας. Όταν μεγάλωσα, άρχισα να εξερευνώ το χώρο… και πάντα δοκίμαζα μεγάλες ποικιλίες τεκίλας… Προερχόμενοι από μια τόσο γυναικεία οικογένεια, όλες οι αδερφές μου έχουν τις επιχειρήσεις τους. Έχω πραγματικά εμπνευστεί από αυτό σε όλη μου τη ζωή.»