ΚΟΣΜΟΣ

Kλόε Καρντάσιαν: Η αξιολάτρευτη φωτογραφία του γιου της - «Μωρό μου...»

H Κλόε Καρντάσιαν
H Κλόε Καρντάσιαν
Α.Ρ

Η Kλόε Καρντάσιαν δημοσίευσε μια αξιολάτρευτη νέα φωτογραφία του γιου της, με ασορτί πράσινο καπέλο και γιλέκο.

Η Kλόε Καρντάσιαν ανέβασε μια χαριτωμένη φωτογραφία του γιου της Τέιτουμ με μια ιδιαίτερα κομψή εμφάνιση στο Instagram το Σάββατο. Στο στιγμιότυπο, ο ενός έτους μπόμπιρας φοράει ένα χακί πράσινο καπέλο με ένα κίτρινο χαμογελαστό προσωπάκι στο μέτωπο και ασορτί γιλέκο, μαζί με μια λεπτή χρυσή αλυσίδα καθώς κάθεται στο πάσο της κουζίνας.

«Μωρό μου», έγραψε η Καρντάσιαν στη λεζάντα της.Η ριάλιτι σταρ καλωσόρισε τον γιο της μέσω παρένθετης μητέρας το 2022. Ένα βάζο με πράσινα φυτά υψώνεται πάνω από το κεφάλι του Τέιτουμ, καθώς κρατούσε ένα μεγάλο μήλο και κοίταζε ψηλά, με ορθάνοιχτα μάτια, την κάμερα.

Η τελευταία φωτογραφία της Kαρντάσιαν με το αγοράκι της - το οποίο υποδέχτηκε μέσω παρένθετης μητέρας το 2022 -έκανε τους φίλους και την οικογένεια να αρχίσουν τα σχίολια πάνω από το μικρό παιδί, μαζί με θαυμαστές, στην ενότητα των σχολίων.

«Πολύτιμος Άγγελος» έγραψε η μαμά της Κρίς Τζένερ «Τελειότητα», σχολίασε η καλύτερη φίλη της Kαρντάσιαν, Mαλίκα Χακ, καθώς η δίδυμη αδερφή της Χαντίζα έκανε μια γλυκιά αναφορά στο φρούτο που είχε στο χέρι της ο Tatum. «Μήλο του ματιού μου», έγραψε.

Η Kαρντάσιαν μοιράζεται τα δύο της παιδιά, την κόρη της Τρου 5 ετών, και τον γιο της Tέιτουμ με τον πρώην Tριστάν Τόμσον. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η Kαρντάσιαν συζήτησε τον στενό δεσμό μεταξύ των παιδιών της καθώς δημοσίευσε φωτογραφίες στο Snapchat Story των δύο παιδιών της που περνούν χρόνο μαζί.

«Αυτοί οι δύο είναι καλύτεροι φίλοι», έγραψε στη λεζάντα μιας φωτογραφίας όπου η Tρου κρατούσε τον Tέιτουμ. Μια άλλη φωτογραφία έδειχνε τα αδέρφια από πίσω να κοιτούν έξω από το παράθυρο μαζί. «Είναι τα πάντα μου», έγραψε η Καρντάσιαν.

Σε μια άλλη γλυκιά λήψη, ο Tρου χάιδεψε απαλά το κεφάλι του νεογέννητου Tέιτουμ «Τα μωρά μου», έγραψε η περήφανη μαμά τους στη λεζάντα. «Θα έχουν πάντα ο ένας τον άλλον», κατέληξε.