ΚΟΣΜΟΣ

Χιου Τζάκμαν: Έλυσε τη σιωπή μετά τον χωρισμό του: «Είναι μια δύσκολη στιγμή...»

O Xιου Τζάκμαν χώρισε μετά από 27 χρόνια
O Xιου Τζάκμαν χώρισε μετά από 27 χρόνια
Α.Ρ

Ο Χιού Τζάκμαν ανακοίνωσε τον χωρισμό του Ντέμπορα Λι Φέρνες μετά απο 27 χρόνια γάμου

Ο Χιου Τζάκμαν δεν είναι έτοιμος να μιλήσει για τον αιφνιδιαστικό χωρισμό του από την επί 27 χρόνια σύζυγό του, Ντέμπορα Λι Φέρνες. Ο ηθοποιός εθεάθη το Σάββατο στη Νέα Υόρκη φορώντας ένα σκούρο μπλουζάκι που αναδείκνυε τους φουσκωμένους μύες του, καθώς και μαύρο παντελόνι, μαύρα παπούτσια και γυαλιά ηλίου.

«Δεν νιώθω καλά να μιλώ γι'αυτό στη μέση του δρόμου», είπε ο Τζάκμαν όταν τον πλησίασε ένας κάμεραμαν. «Αλλά εκτιμώ τις σκέψεις σου, φίλε». «Είναι μια δύσκολη στιγμή», συνέχισε ο πρωταγωνιστής του «The Wolverine». Ο φωτογράφος άρχισε να ρωτάει τον Τζάκμαν για την κατάσταση του «Deadpool 3» που βρίσκεται σε αδιέξοδο λόγω των απεργιών των συγγραφέων και των ηθοποιών του Χόλιγουντ.

«Λοιπόν, δεν μπορώ πραγματικά να ξέρω… μέχρι να επιστρέψω στη δουλειά», συνέχισε ο ηθοποιός καθώς έφευγε. «Όσο πιο γρήγορα γίνεται, φίλε». Ο σταρ παραχώρησε τη σύντομη συνέντευξη μια μέρα αφότου ο σταρ του «The Greatest Showman» ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ο ίδιος και η Φέρνες χώρισαν.

«Έίχαμε την ευλογία να μοιραστούμε σχεδόν 3 δεκαετίες μαζί ως σύζυγοι σε έναν υπέροχο, στοργικό γάμο», δήλωσε το ζευγάρι σε κοινή δήλωση στο People. «Το ταξίδι μας τώρα αλλάζει και αποφασίσαμε να χωρίσουμε για να συνεχίσουμε την ατομική μας ανάπτυξη. Η οικογένειά μας ήταν και θα είναι πάντα η ύψιστη προτεραιότητά μας. Αναλαμβάνουμε αυτό το επόμενο κεφάλαιο με ευγνωμοσύνη, αγάπη και καλοσύνη.»

Το 2021, ο σταρ του Χόλιγουντ απέτισε φόρο τιμής στον γάμο του σε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram. Γνωρίστηκαν το 1995 στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής εκπομπής «Correlli» και παντρεύτηκαν τον επόμενο χρόνο σε μια εκκλησία έξω από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Το πρώην ισχυρό ζευγάρι γνωρίστηκε το 1995 στα γυρίσματα της αυστραλιανής τηλεοπτικής εκπομπής «Correlli» και παντρεύτηκε το 1996 σε μια εκκλησία έξω από τη Μελβούρνη της Αυστραλίας. Πρόσθεσαν: «Εκτιμούμε πολύ την κατανόησή σας όσον αφορά το σεβασμό της ιδιωτικής μας ζωής, καθώς η οικογένειά μας περνάει σε αυτή τη μετάβαση σε όλες μας τις ζωές».

Το 2021, ο σταρ του «Logan» απέτισε φόρο τιμής στον 25ετή τότε γάμο του σε μια γλυκιά ανάρτηση στο Instagram. «Το να είμαι παντρεμένος μαζί σου Ντεμπ είναι τόσο φυσικό όσο και η αναπνοή», έγραψε στη λεζάντα.

«Σχεδόν από τη στιγμή που γνωριστήκαμε… ήξερα ότι το πεπρωμένο μας ήταν να είμαστε μαζί», συνέχισε ο Τζάκμαν. «Στα 25 μας χρόνια - η αγάπη μας έχει γίνει πιο βαθιά. Η διασκέδαση, ο ενθουσιασμός και η περιπέτεια είναι πιο συναρπαστικές. η μάθηση ακόμη μεγαλύτερη. Είμαι για πάντα ευγνώμων που μοιραζόμαστε την αγάπη μας, τη ζωή μας - και την οικογένειά μας μαζί. Μόλις ξεκινήσαμε. Ντεμπ, σε αγαπώ με όλη μου την καρδιά!»

Τις ημέρες που προηγήθηκαν της σοκαριστικής ανακοίνωσης, η Φέρνες εθεάθη να βγαίνει από ένα μαύρο SUV και να περπατά στη Νέα Υόρκη με ένα κομψό ολόμαυρο ρούχο χωρίς τη βέρα της. Το ζευγάρι έχει δύο υιοθετημένα παιδιά, τον Όσκαρ, 23 ετών και την Άβα, 18 ετών.