ΚΟΣΜΟΣ

Ζιζέλ: Έκανε δώρο στην κόρη της ένα αγρόκτημα

Ζιζέλ: Έκανε δώρο στην κόρη της ένα αγρόκτημα

Το αγρόκτημα που αγόρασε η Ζιζέλ, κόστιζε  9,1 εκατομμύρια δολάρια για ένα ιππικό κτήμα στη νότια Φλόριντα, το οποίο διαθέτει δύο χώρους για εξάσκηση με τα άλογα, γήπεδο ποδοσφαίρου και πισίνα, ενώ η έκτασή του φτάνει τα 7,5 στρέμματα.

Η Ζιζέλ έκανε δώρο στην κόρη της ένα πανάκριβο δώρο και εξηγεί τους λόγους που προχώρησε σε αυτή την αγορά. Όπως αποκάλυψε σε συνέντευξή της στο περιοδικό People, έκανε δώρο στη 10χρονη κόρη της, Βιβιάν, ένα αγρόκτημα, καθώς, όπως λέει, εκεί θα μπορεί να ιππεύει το άλογο της με ηρεμία, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Η κόρη της, όπως είπε, άρχισε να ιππεύει σε μικρή ηλικία και τώρα έχει γίνει μια ικανή ιππέας. «Αυτό θα είναι ένα διασκεδαστικό πράγμα που θα μπορούμε να κάνουμε μαζί. Οπότε σκέφτηκα, με αυτό τον τρόπο, μπορώ να την αφήσω να εξασκηθεί σε αυτό που αγαπάει», δήλωσε η Ζιζέλ, εξηγώντας τους λόγους που την οδήγησαν να προχωρήσει σε αυτή την κίνηση.

Ωστόσο, όπως είπε η κόρη της, δεν αρκείται με το άλογο που έχει ήδη και θέλει να αποκτήσει και δεύτερο.

«Έχει ένα πολύ εύκολο άλογο, αλλά ήδη μου λέει: ''Μαμά, πρέπει να πάρω ένα νέο άλογο, για να πηδάω ψηλότερα''. Κι εγώ της απάντησα: ''Ηρέμησε, είσαι μόλις 10 ετών''».

Πάντως, η κόρη της επιμένει, λέγοντας πως θα δουλέψει προκειμένου να το αποκτήσει: «Θα δουλέψω, μαμά. Θα δουλέψω και θα σε βοηθήσω».

Οπως προσθέτει η Ζιζέλ: «Μου λέει συνεχώς πως πρέπει να πηδήξει ψηλότερα. Αλλά εγώ της απαντώ ''είσαι 10 χρόνων, ηρέμησε. Το άλογό σου πηδάει περίπου ένα μέτρο. Νομίζω ότι είναι μια χαρά εκεί που πηδάς αυτή τη στιγμή''».

Όσο για το αγρόκτημα που αγόρασε η Ζιζέλ, έδωσε 9,1 εκατομμύρια δολάρια για ένα ιππικό κτήμα στη νότια Φλόριντα, το οποίο διαθέτει δύο χώρους για εξάσκηση με τα άλογα, γήπεδο ποδοσφαίρου και πισίνα, ενώ η έκτασή του φτάνει τα 7,5 στρέμματα.