ΚΟΣΜΟΣ

Σίντι Kρόφορντ: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γάμο με τον Ρίτσαρντ Γκιρ -«Ήμουν 22 όταν γνωριστήκαμε»

Σίντι Kρόφορντ: Η σπάνια εξομολόγηση για τον γάμο με τον Ρίτσαρντ Γκιρ -«Ήμουν 22 όταν γνωριστήκαμε»

Σε ένα σπάνιο σχόλιο για το σύντομο γάμο τους η Σίντι Κρόφορντ εξομολογείται οτι ο Ρίτσαρντ Γκιρ την άλλαξε γιατί όπως λέει «είσαι πρόθυμος να διαμορφώσεις τον εαυτό σου γύρω από όποιον είσαι ερωτευμένος».

Η Σίντι Κρόφορντ έριξε φως στον σύντομο γάμο της με τον Ρίτσαρντ Γκιρ. Στη σειρά ντοκιμαντέρ του AppleTV+, με τίτλο «The Super Models» η 57χρονη Κρόφορντ μίλησε για τα πρώτα στάδια της σχέσης της με τον 74χρονο ηθοποιό, τον οποίο παντρεύτηκε το 1991.

«Νομίζω ότι ήμουν 22 ετών όταν γνωριστήκαμε», είπε το σούπερ μόντελ καθώς αποκάλυψε λίγα πράγματα για τη σχέση τους, σε μία σπάνια εξομολόγηση. «Στην αρχή μιας σχέσης, όταν είσαι νεαρή γυναίκα, λες: «Σου αρέσει το μπέιζμπολ; Μου αρέσει το μπέιζμπολ. Ω, πιστεύεις πραγματικά στον θιβετιανό βουδισμό; Μπορεί να πιστέψω και εγώ σε αυτό. Θα το προσπαθήσω», πρόσθεσε, μιλώντας για τη θρησκεία που έχει ασπαστεί ο Γκιρ.

Η Κρόφορντ πρόσθεσε: «Είσαι πρόθυμος να διαμορφώσεις τον εαυτό σου γύρω από όποιον είσαι ερωτευμένος». Ανέφερε επίσης ότι η καριέρα της άλλαζε εκείνη την περίοδο. «Ήταν μεγαλύτερος, έτσι απλά μπήκα σε ένα διαφορετικό κύκλο και δεν έκανα πια κάποια από τα πράγματα που ήταν της μόδας», εξήγησε.

Ενώ συλλογιζόταν τη διαφήμιση της Pepsi Super Bowl που ξεκίνησε την καριέρα της το 1992, είπε ότι η σχέση της με τον Γκιρ συνέβαινε σε μια «περίοδο της καριέρας μου που ξέφυγα από την ελίτ της υψηλής μόδας και αποκτούσα περισσότερο έλεγχο».

Η Κρόφορντ αναφέρθηκε επίσης σε μια από τις πιο διάσημες εμφανίσεις τους μαζί: τα Όσκαρ του 1991. Το τοπ μόντελ φόρεσε ένα εντυπωσιακό κόκκινο φόρεμα Versace με χαμηλή πλάτη, βαθύ κόψιμο v και ψηλό σκίσιμο στο πόδι.

«Με κάλεσαν να πάω στα Όσκαρ με τον Ρίτσαρντ. Και εγώ σκέφτηκα "Λοιπόν, τι κάνουν καλά τα μοντέλα; Φοράνε καλά ρούχα. Δηλαδή, καλύτερα να φαίνομαι ωραία", είπε, προσθέτοντας: "Ήταν ο τρόπος που σκεφτόμουν, δηλαδή είπα «Θα πάω στα Όσκαρ, καλύτερα να γίνω ένα εκτυφλωτικό σούπερ μόντελ».

Ούτε η Κρόφορντ ούτε ο Γκιρ έχουν μιλήσει ιδιαίτερα για τη σχέση τους τις δεκαετίες από τον χωρισμό τους. Αλλά το 1995, η Κρόφορντ είπε στο PEOPLE ότι η απόσταση έπαιξε ρόλο στον χωρισμό τους.

«Δεν περνούσαμε αρκετό χρόνο μαζί», είπε εκείνη την εποχή. «Και είμαστε εξίσου υπεύθυνοι για αυτό. Πιστεύαμε ότι θα ήταν εντάξει αν πετούσαμε από το Παρίσι στο Λος Άντζελες για να βρεθούμε μαζί για μια νύχτα για να δούμε ο ένας τον άλλον. Δεν ήταν»

Στην αυτοβιογραφία της το 2015, με τίτλο Becoming, η εντυπωσιακή καλλονή αποφάσισε να μην αναφέρει τον γάμο της με τον ηθοποιό. «Δεν είναι κάτι που θέλω να μοιραστώ», εξήγησε στο Porter, προσθέτοντας, «Ήθελα να είμαι σεβαστή».

Παραδέχτηκε, ωστόσο, ότι «έμαθε πολλά από τον Ρίτσαρντ», συμπεριλαμβανομένου του «πώς να γίνεις διάσημος». Το 2016, είπε ότι ο Γκιρ είναι πλέον «σαν ξένος» για εκείνη κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισης στο podcast, WTF με τον Marc Maron.

«Είμαστε φιλικοί ο ένας με τον άλλο, αλλά νομίζω ότι είναι σχεδόν σαν να έχει ξαναγίνει, όπως ο «Ρίτσαρντ Γκιρ» ξανά, σαν ξένος, γιατί στην πραγματικότητα δεν βλέπουμε ο ένας τον άλλον τόσο πολύ», είπε για τη σχέση της με τον ηθοποιό του Pretty Woman.

Η Κρόφορντ πρόσθεσε: «Νομίζω ότι μέρος του προβλήματος στη σχέση μας ήταν ότι ήμασταν πολλά άλλα πράγματα, αλλά δεν ξέρω αν ήμασταν ποτέ φίλοι - όπως συνομήλικοι, επειδή ήμουν νέα και αυτός ήταν ο Ρίτσαρντ Γκιρ. Μετά άρχισα να μεγαλώνω και να γίνομαι ο εαυτός μου, είναι δύσκολο όμως να αλλάξεις τη φύση μιας σχέσης όταν είσαι ήδη σε αυτήν».