ΚΟΣΜΟΣ

ΗΠΑ: Τεράστιος αλιγάτορας κυκλοφορούσε με ανθρώπινη σορό στο στόμα

ΗΠΑ: Τεράστιος αλιγάτορας κυκλοφορούσε με ανθρώπινη σορό στο στόμα
FOX13

Ο αλιγάτορας μήκους περίπου 4 μέτρα κυκλοφορούσε με την σορό στο στόμα του, ενώ πολλοί κάτοικοι που τον είδαν κάλεσαν αμέσως την αστυνομία

Με μία ανθρώπινη σορό στο στόμα περιφερόταν ένας τεράστιος αλιγάτορας στην πόλη Λάργκο της Φλόριντα των Ηνωμένων Πολιτειών.

Ο αλιγάτορας μήκους περίπου 4 μέτρα κυκλοφορούσε με την σορό στο στόμα του, με τις Αρχές να λαμβάνουν κλήσεις για μία σορό στο νερό κοντά στο πάρκο Ridgecrest την Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σημείο είδαν τον αλιγάτορα με τη σορό στο στόμα, ενώ δύτες βούτηξαν αμέσως στο νερό.

«Πολλοί γείτονες ήταν εδώ, έξω και ήταν αυτοί που μου είπαν για τον τεράστιο αλιγάτορα», είπε στο Bay News κάτοικος της περιοχής. «Ενώ στεκόμασταν, ακούσαμε έναν πυροβολισμό, υποθέτω ότι σκότωσαν τον αλιγάτορα», είπε η ίδια.

Σύμφωνα με ανακοίνωση, ο αλιγάτορας εντοπίστηκε και απομακρύνθηκε, με τη βοήθεια της Επιτροπής Διατήρησης Ψαριών και Άγριας Ζωής της Φλόριντα. «Σκοτώθηκε ανθρώπινα», ανέφεραν οι Αρχές.

Το συμβάν έλαβε χώρα περίπου ένα μίλι από το σημείο που τον Μάιο του 2022 ένας άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα σε λίμνη, με τραύματα που σχετίζονται με επίθεση αλιγάτορα, ενώ η νεκροψία έδιξε ότι όντως δέχθηκε επίθεση από αλιγάτορα πριν πνιγεί.

Η έρευνα είναι σε εξέλιξη και θα διενεργηθεί νεκροψία-νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια θανάτου του ατόμου.

FOX13