ΚΟΣΜΟΣ

Τρόμος στη Φλόριντα: Αλιγάτορας κυκλοφορούσε με το πτώμα άστεγης γυναίκας στα σαγόνια του

Αλιγάτορας κυκλοφορούσε με πτώμα
Αλιγάτορας κυκλοφορούσε με πτώμα
ΑΡ

Το άψυχο σώμα μιας γυναίκας αναγνωρίστηκε στα σαγόνια ενός αλιγάτορα μήκους 4 μέτρων στη Φλόριντα

Ένας αλιγάτορας μήκους 4 μέτρων σκοτώθηκε, λέει η αστυνομία, αφού εντοπίστηκε στη Φλόριντα με τα λείψανα μιας γυναίκας στα σαγόνια του. Ένας μάρτυρας είπε σε τοπικά μέσα ενημέρωσης ότι είδε τον αλιγάτορα σε ένα κανάλι να κρατά το κάτω μέρος του κορμού της γυναίκας στο στόμα του.

Το γραφείο του σερίφη της κομητείας Pinellas δήλωσε ότι το ζώο σκοτώθηκε και επιβεβαίωσε ότι τα λείψανα της 41χρονης Σαμπρίνα Πέκαμ βρέθηκαν στην πλωτή οδό. Η έρευνα θα καθορίσει τις συνθήκες γύρω από τον θάνατο της γυναίκας.

Η αστυνομία είπε ότι οι αρχές κλήθηκαν στις 13:50 τοπική ώρα την Παρασκευή μετά από αναφορά για πτώμα στην πλωτή οδό. Ο κάτοικος Τζαμάρκους Μπάλαρντ είπε ότι πήγαινε σε μια συνέντευξη για δουλειά όταν εντόπισε τον αλιγάτορα με κάτι που αρχικά έμοιαζε με κούκλα στο στόμα του.

«Παρατήρησα ότι είχε ένα σώμα στο στόμα του - σαν κάτω μέρος ενός κορμού - οπότε όταν το είδα έτρεξα κατευθείαν στην πυροσβεστική», είπε στο τοπικό τηλεοπτικό δίκτυο Fox 13. «Ήταν η πρώτη μου φορά που έβλεπα έναν αλλιγάτορα στην πραγματική ζωή, οπότε ένιωθα ότι ήταν πολύ ωραίο, αλλά μόλις είδα τι είχε, είπα «είναι σαν κούκλα;» «Ήταν χλωμή και άσπρη».

«Απλώς ήταν σφυγμένη πάνω του και κολύμπησε προς τα πίσω στο βάθος του καναλιού... Απλώς δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ήταν αληθινό», είπε σε μια άλλη συνέντευξη στο 10 Tampa Bay. Η οικογένειά της δημιούργησε μια σελίδα συγκέντρωσης χρημάτων για την κα Πέκαμ, η οποία είπε ότι η γυναίκα ζούσε σε έναν καταυλισμό αστέγων κοντά στη δασώδη περιοχή τη στιγμή του θανάτου της.

Η Μπριούνα Ντόρις, η οποία είπε ότι ήταν η κόρη του θύματος, έγραψε στο Facebook: «Πιστεύεται ότι μπορεί να περπατούσε προς ή από το κάμπινγκ της κοντά στον κολπίσκο στο σκοτάδι και ο αλιγάτορας επιτέθηκε από το νερό. Κανείς δεν αξίζει να πεθάνει έτσι». Οι αρχές δήλωσαν ότι ο αλιγάτορας σκοτώθηκε ανθρώπινα και απομακρύνθηκε από την πλωτή οδό, πριν μια ομάδα κατάδυσης της αστυνομίας ανασύρει τα λείψανα της.

Πλάνα ειδήσεων δείχνουν έναν τεράστιο αλιγάτορα να απλώνεται δίπλα σε έναν δρόμο που περιβάλλεται από αστυνομικά και οχήματα έκτακτης ανάγκης. Οι κάτοικοι της περιοχής είπαν ότι είχαν δει μικρούς αλιγάτορες στην περιοχή στο παρελθόν, αλλά όχι στο μέγεθος του ζώου που βρέθηκε σε αυτή την περίπτωση. Η Τζένιφερ Ντιν είπε στο 10 Tampa Bay: «Είναι τρελό. Τα παιδιά μου περνούν από εκεί όλη την ώρα. Άρα είναι πραγματικά τρομακτικό. Έχω δει αλιγάτορες, αλλά ποτέ τίποτα τόσο μεγάλο»