ΚΟΣΜΟΣ

Πιρς Μπρόσναν: Xάρισε στη σύζυγό του 60 τριαντάφυλλα για τα 60ά της γενέθλια

O Πιρς Μπρόσναν και η σύζυγός του
O Πιρς Μπρόσναν και η σύζυγός του
ΑΡ

Ο Πιρς Μπρόσναν χάρισε στη σύζυγό του 60 τριαντάφυλλα για τα 60α γενέθλιά της ενώ αναπολεί την πρώτη τους συνάντηση στο Κάμπο Σαν Λούκας

Ο Πιρς Μπρόσναν αγόρασε 60 τριαντάφυλλα για να γιορτάσει τα 60ά γενέθλια της συζύγου του Κίλι Σέι τη Δευτέρα (25.9). Ο 70χρονος «Τζέιμς Μποντ» μπήκε στο Instagram τη Δευτέρα και ανέβασε ένα στιγμιότυπο με τη σύζυγό του και το τεράστιο μπουκέτο με τριαντάφυλλα που της χάρισε.

Το στιγμιότυπο «ανέβηκε» ένα μήνα αφότου το ευτυχισμένο ζευγάρι - που παντρεύτηκε στην Ιρλανδία το 2001, μετά την πρώτη συνάντηση στο Κάμπο Σαν Λούκας το 1994 - εθεάθη στο Διεθνές Αεροδρόμιο του Λος Άντζελες (LAX)

«Εξήντα τριαντάφυλλα για το κορίτσι μου με τα καστανά μάτια στα 60ά της γενέθλια», ξεκίνησε ο γνωστός ηθοποιός στην ανάρτησή του για τα γενέθλια της αγαπημένης του. «Για πάντα χαρούμενος και ευλογημένος που καθόμουν εκεί όταν περπάτησες στη γωνία νωρίς ένα πρωί στο Κάμπο Σαν Λούκας», είπε ο Μπρόσναν για την πρώτη τους συνάντηση.

Επτά χρόνια μετά την πρώτη τους συνάντηση, το ζεύγος παντρεύτηκε στο Ballintubber Alley στην Ιρλανδία το 2001. Το ευτυχισμένο ζευγάρι έχει δύο γιους - τον 26χρονο Ντίλαν και τον 22χρονο Πάρις, ενώ ο Πιρς Μπρόσναν έχει επίσης τρία παιδιά με την πρώτη του σύζυγο, την αείμνηστη ηθοποιό Κασάντρα Χάρις.

Ο Μπρόσναν επιμελήθηκε πρόσφατα την πρώτη του ατομική έκθεση ως καλλιτέχνης, με τίτλο «So Many Dreams» που έκανε το ντεμπούτο της στο Λος Άντζελες το περασμένο Σάββατο. Η συλλογή των έργων αποτελείται από διάφορους πίνακες, σχέδια και ένα σύντομο ντοκιμαντέρ, μεταξύ άλλων.

Ο ερμηνευτής μοιράστηκε πολλές εικόνες από τη γκαλερί στον λογαριασμό του στο Instagram την ημέρα των εγκαινίων, στις οποίες πόζαρε με πολλά από τα κομμάτια του. Η έκθεση πρόκειται να παραμείνει ανοιχτή για το κοινό μέχρι τις 21 Μαΐου, οπότε και θα ολοκληρωθεί επίσημα.

Ο Μπρόσναν αναφέρθηκε πρόσφατα στο πάθος του για την τέχνη κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στο Vanity Fair, όπου εξομολογήθηκε οτι η δουλειά για τα διάφορα έργα του συχνά τον παρηγορούσε σε στρεσογόνες στιγμές.

«Ζωγραφίζω από το '87 και είναι πολύ θεραπευτικό. Η ζωγραφική με βοήθησε να βρω το δρόμο μου στη ζωή. Όποτε νιώθω άγχος, στρέφομαι στον καμβά. Μου προκαλεί παρηγοριά και μεγάλη χαρά», είπε.

Ο Μπρόσναν μίλησε επίσης πρόσφατα στο US Closer και είπε ότι δεν θεωρεί οτι « έχει νόημα» να θυμώνει. «Δεν θυμώνω. Θα μπορούσα να θυμώσω – αλλά πού θα πήγαινε αυτός ο θυμός; Δεν θα είχε νόημα».

Ο σταρ απολαμβάνει επίσης τον διαλογισμό, χρησιμοποιώντας τον για να «ηρεμήσει το μυαλό του» και έχει ιδιαίτερη αγάπη για το νερό, ενώ ζει με τη δεύτερη σύζυγό του Kίλι Σέι Σμιθ στο Kauai της Χαβάης. Έχω όμορφες αναμνήσεις από την παραλία. Έτσι, όταν έφτασα στην Αμερική τη δεκαετία του 1980, υπήρχε μόνο ένα μέρος - και αυτό ήταν στην ακτή