ΚΟΣΜΟΣ

Tζένιφερ Λόπεζ: «Είχα ανασφάλεια με το σώμα μου, όταν γέννησα τα δίδυμα»

H Τζένιφερ Λόπεζ
H Τζένιφερ Λόπεζ
Α.Ρ

Ακόμη και η Τζένιφερ Λόπεζ νιώθει καμία φορά ανασφάλεια με την εμφάνισή της, όπως αποκάλυψε η ίδια η σταρ

Η Τζένιφερ Λόπεζ μιλάει συχνά με ειλικρίνεια για τη ζωή της μετά τη γέννηση των διδύμων. Ενώ βρισκόταν στο Taglyan Complex στο Λος Άντζελες, η ηθοποιός του Monster-in-Law απένειμε στην personal trainer της Tρέισι Άντερσον βραβείο στη διάρκεια των Daytime Beauty Awards.

Καθώς η 54χρονη Λόπεζ ήταν στη σκηνή, μίλησε για το πώς η Άντερσον την παρακίνησε να νιώσει καλύτερα με το σώμα της μετά τη γέννηση των δίδυμων Maximilian «Max» David Muniz και Emme Maribel Muniz το 2008.

«Έχω κάνει πολύ διαλογισμό τον τελευταίο καιρό, ξαναβλέποντας τις προηγούμενες εκδοχές του εαυτού μου για να αγκαλιάσω πλήρως το σημερινώ εγώ μου», ξεκίνησε η δημιουργός της επιτυχίας «Jenny from the Block». Και πρόσθεσε: «Και θυμάμαι πόσο πολύ με ενέπνευσε και με ενθάρρυνε η Τρέισι να γιορτάσω κάθε εκδοχή του σώματός μου όλα αυτά τα χρόνια και να συνεχίσω να εξυψώνομαι καθώς η ζωή και οι ανάγκες μου άλλαζαν».

Η τραγουδίστρια, επιχειρηματίας και ηθοποιός εξήγησε ότι η Άντερσον μπήκε στη ζωή της περίπου την ίδια στιγμή που απέκτησε τα δίδυμα της. «Γνώρισα την Τρέισι αμέσως μετά την απόκτηση των δίδυμων μου. Της τηλεφώνησα σε μια στιγμή που ένιωθα ανασφάλεια και αβεβαιότητα, αναρωτιόμουν αν θα γινόμουν ποτέ όπως ήμουν πριν - όπως κάνουν οι περισσότερες νέες μαμάδες μετά τον τοκετό» μοιράστηκε η Λόπεζ.

Η Λόπεζ συνέχισε να επαινεί την προπονήτριά της με επαίνους, προσθέτοντας πόσο κρίσιμος ήταν ο χρόνος για εκείνη. «Ήρθε στη ζωή μου και με βοήθησε να αγκαλιάσω το νέο εγώ μου και με βοήθησε να συνειδητοποιήσω ότι θα μπορούσα να είμαι πιο δυνατή από πριν», είπε η Λόπεζ που απέκτησε τον Μαξ και την Έμ με τον πρώην σύζυγό της, Μαρκ Άντονι.

«Η Τζένιφερ και ο Μαρκ είναι χαρούμενοι, ενθουσιασμένοι, πετάνε στο φεγγάρι», είχε πει ο μάνατζέρ της Σάιμον Φιλντς στο PEOPLE αποκλειστικά μετά τη γέννηση της τραγουδίστριας. Τον Ιανουάριο στην πρεμιέρα της ταινίας της Shotgun Wedding στο Χόλιγουντ, η JLO μίλησε για το πώς εξισορροπεί την καριέρα με το να είναι μητέρα στα 15χρονα πλέον δίδυμα της, καθώς και μητριά τριών παιδιών, μετά το γάμο της με τον Μπεν 'Αφλεκ.

«Βάζω τα δυνατά μου όσο μπορώ», είπε στο PEOPLE. «Δεν είμαι από αυτούς που μοιράζομαι την αγωνία μου. Δεν νιώθω ότι αυτή είναι η ζωή μου ως ερμηνεύτρια. Πάντα δείχνεις το καλύτερο από σένα. Αλλά είμαι άνθρωπος όπως όλοι οι άλλοι και υποφέρω στη σιωπή μερικές φορές»