ΚΟΣΜΟΣ

Έλον Μασκ: Η Grimes τον μηνύει - «Δεν έχω δει ούτε φωτογραφία των παιδιών μου»

Έλον Μασκ: Η Grimes τον μηνύει - «Δεν έχω δει ούτε φωτογραφία των παιδιών μου»
Getty Images

Ο Έλον Μασκ και η μουσικός έχουν μαζί τρία παιδιά τα οποιά ζουν με τον πατέρα τους 

Ραντεβού στα δικαστήρια δίνει ο Έλον Μασκ με την μητέρα των τριών παιδιών του Grimes, η οποία ισχυρίζεται ότι ο δισεκατομμυριούχος ιδιοκτήτης της πλατφόρμας Χ δεν την αφήνει να δει τα παιδιά τους. Να σημειώσουμε πως τα παιδιά ζουν με τον πατέρα τους.

Η Grimes, κατά κόσμον Κλερ Μπουσέ, κατέθεσε αίτηση για τη «δημιουργία γονικής σχέσης» στις 29 Σεπτεμβρίου σε δικαστήριο της Καλιφόρνια, σύμφωνα με δικαστικά αρχεία, τα οποία επικαλείται η Page Six.

Η αναφορά αυτή αποτελεί έναν νόμιμο τρόπο για να διαπιστωθεί ποιοι είναι οι γονείς παιδιών όταν είναι ανύπαντρα, στην κομητεία Όραντζ, σύμφωνα με το Ανώτατο Δικαστήριο της Καλιφόρνια.

Λίγες ημέρες πριν την κατάθεση της αίτησης, η 35χρονη έγραφε στο Twitter «πείτε στον Έλον να με αφήσει να δω τον γιό μου ή να απαντήσει στον δικηγόρο μου». Μάλιστα όπως λέει στο μήνυμα, δεν έχει δει ούτε φωτογραφία των τριών παιδιών της.

«Δεν μου επετράπη ποτέ να δω ούτε μία φωτογραφία των παιδιών μέχρι σήμερα, παρά το γεγονός ότι η κατάσταση διαλύει εντελώς την οικογένειά μου», έγραψε σε δημοσίευση που διεγράφη.

Η μουσικός και ο Έλον Μασκ δεν είχαν παντρευτεί ποτέ και πλέον είναι σαφές πως περιμένει η δικαιοσύνη να αποφανθεί για τα δικαιώματα επιμέλειας και τη διατροφή των παιδιών.

Εάν δεν διαπιστωθεί ότι η Grimes είναι ακατάλληλη μητέρα, είναι σχεδόν βέβαιο πως θα αποκτήσει δικαιώματα επιμέλειας. Σε αυτή την περίπτωση συνήθως ανατίθεται κοινή επιμέλεια, χωρίς αυτό να σημαίνει απαραίτητα ότι μοιράζεται 50-50.

Ένας δικαστής, σύμφωνα με την Page Six, θα μπορούσε να βγάλει ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα επιμέλειας.

Αναφορικά με τον μικρό Tau, ο οποίος γεννήθηκε πρόσφατα, ο Μασκ και η Grimes δεν ανακοίνωσαν ποτέ επίσημα την γέννησή του. Η αποκάλυψη έγινε από τον συγγραφέα Γουόλτερ Άιζακσον, ο οποίος πρόσφατα έγραψε την βιογραφία «Έλον Μασκ» και δήλωσε ότι το παιδί γεννήθηκε και ονομάστηκε Techno Mechanicus, ενώ τον φωνάζουν Tau για συντομία.

Το πρώην ζευγάρι έχει αποκτήσει άλλα δύο παιδιά. Ο πρώτος τους γιος, X Æ A-Xii, γεννήθηκε τον Μάιο του 2020, ενώ τον Δεκέμβριο του 2021, υποδέχτηκαν την κόρη τους Exa Dark Sideræl, μέσω παρένθετης μητέρας. Μασκ και Grimes υπήρξαν ζευγάρι από το 2018 έως τον Σεπτέμβριο του 2021.

Ο Έλον Μασκ είναι πατέρας 11 παιδιών συνολικά, με τρεις διαφορετικές γυναίκες.