ΚΟΣΜΟΣ

Mπράντλεϊ Κούπερ-Τζίτζι Χαντίντ: Το νέο «καυτό» ζευγάρι της σόουμπιζ

H Tζίτζι Χαντίντ
H Tζίτζι Χαντίντ
ΑΡ

Η Τζίτζι Χαντίντ και ο Μπράντλεϊ Κουπερ απόλαυσαν ένα ρομαντικό δείπνο-έκπληξη στη Νέα Υόρκη, μήνες αφότου το τοπ μόντελ τερμάτισε το πολυσυζητημένο ειδύλλιο με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο

Η 28χρονη Τζίτζι Χαντίντ και ο 20 χρόνια μεγαλύτερός της ηθοποιός Μπράντλεϊ Κούπερ απόλαυσαν ένα ραντεβού έκπληξη στη Νέα Υόρκη την Πέμπτη (5/10) μήνες αφότου το supermodel χώρισε με τον Λεονάρντο ντι Κάπριο.

Η νεαρή καλλονή που έχει γίνει εξώφυλλο στη Vogue ήταν ντυμένη κάζουαλ με μια μίνι φούστα σε ουδέτερες αποχρώσεις και ένα τζάκετ, καθώς περπατούσε δίπλα στον Κούπερ και τον σωματοφύλακά της μετά από μια βραδιά στη Via Carota - πριν το ζευγάρι επιβιβαστεί στο ίδιο αυτοκίνητο και φύγει.

Ο Κούπερ, ο οποίος έχει μια κόρη με την πρώην του Ιρίνα Σάικ, φορούσε ένα μπλε μπλουζάκι, καρό πουκάμισο και τζιν, συνδυασμένο με ένα καπέλο του μπέιζμπολ. Ο Μπράντλεϊ και ο «Λίο» ήταν φίλοι εδώ και χρόνια, αλλά γνωρίστηκαν για πρώτη φορά στα είκοσί τους όταν ο Μπράντλεϊ δούλευε σε ξενοδοχείο της Νέας Υόρκης και βοήθησε τον σταρ του «Τιτανικού» με το δωμάτιό του.

Ο σταρ του Hangover είπε στο περιοδικό Esquire το 2011 ότι ήταν θυρωρός στο ξενοδοχείο Morgans και θυμόταν ότι πίστευε ότι αυτός και ο Λεονάρντο ήταν «διαφορετικοί κόσμοι». Ο Μπράντλεϊ γράφτηκε στο Actors Studio ενώ ο Λίο ήταν ήδη αστέρι χάρη στον «Τιτανικό» όταν πρωτογνωρίστηκαν.

Από τότε οι δυο τους έγιναν καλοί φίλοι και έκαναν μαζί διακοπές στο Μεξικό, πάρτι στο Χόλιγουντ, παρέα στο ξενοδοχείο του Μαϊάμι, παρακολουθούν μαζί το Super Bowl και το περασμένο Σαββατοκύριακο πήγαν και οι δύο στο Μουσικό Φεστιβάλ Coachella.

Τον Απρίλιο, ο ντι Κάπριο εθεάθη να κάνει πάρτι με την πρώην του φίλου του, Ιρίνα Σάικ στο Coachella, η οποία έβγαινε το καλοκαίρι με τον Τομ Μπρέιντι. Ο Μπράντλεϊ και η Ιρίνα είχαν σχέση από το 2015 έως το 2019 και απέκτησαν τη Λία τον Μάρτιο του 2017. Το ζευγάρι δεν παντρεύτηκε ποτέ και διατηρεί καλές σχέσεις.

Η Τζίτζι συνδέθηκε με τον Ντι Κάπριο πριν από ένα χρόνο, όταν παρευρέθηκαν μαζί σε ένα afterparty της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης, αλλά το ειδύλλιο είχε τελειώσει τον Φεβρουάριο. Ο Λεονάρντο είναι διάσημος για τις σχέσεις μόνο με νεαρές γυναίκες και η νέα του αγάπη ειναι η 25χρονη Βιτόρια Τσερέτι.

Η Τζίτζι είχε σχέση με τον πρώην καλλιτέχνη Zayn Malik και καλωσόρισαν τον Khai τον Σεπτέμβριο του 2020 προτού γράψουν τέλος στο εξάχρονο ειδύλλιό τους τον Οκτώβριο του 2021.