ΚΟΣΜΟΣ

«Τι θα κάνατε εάν ήταν τα δικά σας παιδιά;»: H Gal Gadot για τον πόλεμο στο Ισραήλ

gal_gadot
Instagramm

Η ηθοποιός Gal Gadot  είχε υπηρετήσει και στο στρατό του Ισραήλ και σταθερά τάσσεται υπέρ των επιχειρήσεων

H γνωστή σε όλους «Wonder Woman», η ισραηλινή Gal Gadot κανει συνεχώς αναρτήσεις για τα όσα γίνονται στη χώρα της μετά τις επιθέσεις της Χαμάς, αναφέρει το skai.gr

Η «Wonder Woman» μάλιστα είχε υπηρετήσει και στο στρατό της χώρας, πριν γίνει ηθοποιός και σταθερά τάσσεται υπέρ των επιχειρήσεων του Ισραήλ κάθε φορά που κλιμακώνεται η κατάσταση με τους Παλαιστίνιους.

Σε μια εκ των αρχικών της αναρτήσεων, είχε περιγράψει πόσο πονά η καρδιά της βλέποντας τους νεκρούς και τους τραυματίες.

Στη δεύτερη ανάρτηση της στο Instagram είναι το στέρι του Δαυίδ.

«Είμαι με το Ισραήλ», σχολιάζει.

Σε τρίτη ανάρτηση περιγράφει ότι η χώρα της δέχεται επίθεση και πως χρειάζεται βοήθεια, παραθέτοντας μάλιστα και σχετικό link για όποιον επιθυμεί να συνδράμει οικονομικά.

H «Wonder Woman» του κινηματογράφου, έκανε έναν απολογισμό νεκρών και τραυματιών, με τα δεδομένα που υπήρχαν το βράδυ της 7ης Οκτωβρίου.

«Η Χαμάς κρατάει ομήρους, ελέγχει βάσεις και οικισμούς στο Ισραήλ. Ακούω τις φωνές τους και χτυπούν την πόρτα. Είμαι με τα δύο μικρά μου παιδιά. Η καρδιά μου πονάει. Προσεύχομαι για όλους εκείνους που πονάνε» έγραψε, μεταξύ άλλων, η διάσημη ηθοποιός.

Αργότερα επέστρεψε, αναρτώντας τη χαρακτηριστική πλέον μπλε εικόνα με τη σημαία της χώρας.

«Είμαι δίπλα στο Ισραήλ και θα έπρεπε να είσαι και εσύ. Ο κόσμος δεν μπορεί μένει απαθής όταν συμβαίνουν αυτές οι τρομακτικές πράξεις!».

Στις νεότερες αναρτήσεις της η διάσημη ηθοποιός, επισυνάπτει βίντεο με αναφορές για αγνοούμενα βρέφη, μητέρες που μιλούν στην κάμερα για τον χαμό των παιδιών τους ενώ χαρακτηριστική είναι η ανάρτηση- μήνυμα προς όλες τις γυναίκες στον κόσμο «Τι θα κάνατε εάν ήταν τα δικά σας παιδιά».