ΚΟΣΜΟΣ

Ντούα Λίπα: Μεταμορφώθηκε σε φλογερή κοκκινομάλλα και οι θαυμαστές της την αποθεώνουν

H Ντούα Λίπα έγινε κοκκινομάλλα
H Ντούα Λίπα έγινε κοκκινομάλλα
ΑΡ

Η Ντούα Λίπα έκανε το ντεμπούτο της στα σόσιαλ μίντια ως...κοκκινομάλλα και οι θαυμαστές της την αποθέωσαν

Η Ντούα Λίπα άλλαξε τα μαλλιά της και έκανε νέα αρχή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, διαγράφοντας όλες τις προηγούμενες φωτογραφίες της από το Instagram. Η τραγουδίστρια του «Levitating» έκανε το ντεμπούτο της στο Instagram με τα «ολοκαίνουργια» κόκκινα μαλλιά της, μετά από ένα σύντομο διάλειμμα από την πλατφόρμα.

Επέδειξε στον φωτογραφικό φακό τα φρεσκοβαμμένα μαλλιά της καθώς πόζαρε με ένα κόκκινο, λευκό και μπλε μπλουζάκι και ελάχιστο μακιγιάζ. Η 28χρονη ποπ σταρ έβαλε επίσης ετικέτα στον φωτογράφο και σκηνοθέτη Tyrone Lebon ενώ αφήνει να εννοηθεί οτι το νέο της μουσικό εγχείρημα είναι στα σκαριά.

«Σας έλειψα;» έγραψε στη λεζάντα του στιγμιότυπου. Αρκετοί θαυμαστές της πανηγύρισαν για την εκπληκτική μεταμόρφωση της τραγουδίστριας, ενώ την καλωσόρισαν και πάλι στην εφαρμογή. «Φυσικά και μας έλειψες. Σε αγαπάμε», έγραψε κάποιος. «Ω Θεέ μου Ντούα μου άρεσουν αυτά τα μαλλιά», πρόσθεσε ένας άλλος.

«Είμαστε τόσο έτοιμοι για σένα, σχολίασε ένας άλλος. Ορισμένοι υποψιάζονται ότι η νικήτρια των Βραβείων Grammy ετοιμάζεται να κυκλοφορήσει ένα νέο σινγκλ αφού επιβεβαίωσε ότι το επόμενο άλμπουμ της θα κυκλοφορήσει το 2024. Είπε στους New York Times το Αύγουστο ότι αναπτύσσει έναν «νέο ήχο», αν και «θα είναι και πάλι ποπ».

Η Ντούα ΛίπαΑΡ

Έχουν περάσει περισσότερα από τρία χρόνια από τότε που η ποπ σταρ κυκλοφόρησε το δεύτερο άλμπουμ της, με τίτλο «Future Nostalgia» το 2020. Εκείνη την εποχή, η Λίπα είπε στο Variety ότι ήθελε να δώσει στους ανθρώπους κάτι για να έχουν να ακούσουν κατά τη διάρκεια της πανδημίας. «Ήταν σίγουρα μια περίεργη στιγμή και ποτέ δεν ξέρεις ποιο είναι το σωστό πράγμα να κάνεις σε μια τέτοια στιγμή», είπε.

«Αλλά είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που βάζω αυτό το άλμπουμ τώρα για να δώσω στον κόσμο χρόνο να ζήσει μαζί του και να το ακούσει όταν είναι σπίτι. Ελπίζω ότι θα φωτίσει τις μέρες των ανθρώπων».

Κατά τη διάρκεια της απουσίας της από τη μουσική, η Ντούα Λίπα πρωταγωνίστησε στην ταινία «Barbie» της Greta Gerwig ως γαλαζομάλλα γοργόνα. Η τραγουδίστρια έχει σχέση με τον 42χρονο Γάλλο σκηνοθέτη Ρομέν Γαβρά. Το ζευγάρι έκανε το ντεμπούτο του στο κόκκινο χαλί στο Φεστιβάλ των Καννών τον Μάιο.