ΚΟΣΜΟΣ

Ισραηλινός στρατιωτικός για τη Γάζα: Φύγετε μέχρι τις 20:00 αν αγαπάτε τον εαυτό σας

Ισραηλινός στρατιωτικός για τη Γάζα: Φύγετε μέχρι τις 20:00 αν αγαπάτε τον εαυτό σας
AP Photo

Ο εκπρόσωπος των Ισραηλινών ενόπλων δυνάμεων για τον αραβικό Τύπο, έστειλε νέο μήνυμα απομάκρυνσης των αμάχων από τη Γάζα μέχρι τις 20:00 της Παρασκευής (13/10).

Σύμφωνα με όσα ανέφερε στο Twitter ο Avichay Adraee, εκπρόσωπος των IDF για τα αραβικά media, οι άμαχοι καλούνται να φύγουν μέσω συγκεκριμένης διαδρομής, μέχρι τις 20:00 της Παρασκευής. Μάλιστα, δημοσιεύεται και ο σχετικός χάρτης ενώ παρέχεται η διαβεβαίωση πως η διαδρομή θα είναι ασφαλής.

«Σας ζητήσαμε σήμερα το πρωί να φύγετε από την πόλη της Γάζας για τη νότια κοιλάδα της Γάζας, για την ασφάλειά σας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι το IDF θα απέχει από το να αγγίξει τη διαδρομή που έχει σημειωθεί στον χάρτη μέχρι τις 20:00.

Για την ασφάλειά σας, επωφεληθείτε από τον επερχόμενο χρόνο για να μετακινηθείτε νότια από το Beit Hanoun στο Khan Yunis.

Θα δημοσιεύσουμε πρόσθετες ασφαλείς μεθόδους αργότερα.

Εάν ανησυχείτε για τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα, θα πρέπει να κατευθυνθείτε νότια σύμφωνα με τις οδηγίες μας. Να είστε βέβαιοι ότι οι ηγέτες της Χαμάς νοιάζονται μόνο για την προστασία τους κατά την προετοιμασία για χτυπήματα στην περιοχή», αναφέρει χαρακτηριστικά το μήνυμα.