ΚΟΣΜΟΣ

Τζόρτζια Μελόνι: Πώς οδηγήθηκε στο διαζύγιο - «Θα υπερασπιστώ με κάθε κόστος την κόρη μας»

Τζόρτζια Μελόνι: Πώς οδηγήθηκε στο διαζύγιο - «Θα υπερασπιστώ με κάθε κόστος την κόρη μας»

Η Τζόρτζια Μελόνι και ο σύζυγός της Αντρέα Τζιαμπρούνο οδηγούνται στο διαζύγιο μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας 

Διαζύγιο μετά από δέκα χρόνια έγγαμου βίου παίρνει η πρωθυπουργός της Ιταλίας Τζόρτζια Μελόνι, το οποίο και ανακοίνωσε μέσω social media.

Αφορμή για την απόφαση του ζευγαριού να βάλει τέλος στη σχέση του φαίνεται πως αποτέλεσαν σεξιστικά σχόλια του Αντρέα Τζιαμπρούνο σε γυναίκες συναδέλφους του, σύμφωνα με δημοσιεύματα στον ιταλικό Τύπο.

Ο Τζιαμπρούνο παρουσιάζει την εκπομπή «Diario del giorno» στο κανάλι Rete 4. Τα επίμαχα σχόλια ήρθαν στο φως από ηχητικά αποσπάσματα της σατιρικής εκπομπής «Striscia la Notizia». Σε ένα από αυτά ο παρουσιαστής ακούγεται να ρωτάει μία εκ των συντελεστών της εκπομπής αν έχει αγόρι κι ενώ νωρίτερα, είπε σε άλλες γυναίκες του πλατώ «μπορώ να αγγίζω το “πακέτο” (αναφερόμενος στα γεννητικά του όργανα) μου ενώ σας μιλάω;»

Ο Τζιαμπρούνο συνέχισε να κάνει «περίεργες» προσωπικές ερωτήσεις όπως: «Πώς σε λένε; Έχουμε ήδη γνωριστεί; Πού σε έχω δει; Ήμουν μεθυσμένος; Είσαι ανοιχτόμυαλη;».

Έπειτα εξήγησε τι εννοεί λέγοντας «ανοιχτόμυαλη»: «Το ξέρεις ότι εγώ και η (δεν ακούγεται το όνομα) έχουμε παράλληλη σχέση; Το ξέρει όλη η Mediaset (τηλεοπτικό δίκτυο ιδιοκτησίας της οικογένειας Μπερλουσκόνι, στο οποίο ανήκει ο σταθμός Rete 4). Τώρα το ξέρεις και εσύ, γιατί αναζητούμε την τρίτη συμμετέχουσα μια και κάνουμε τρίο. Ακόμα και foursome με την (δεν ακούγεται το όνομα). Αλλά εκείνη πηγαίνει συνήθως στη Μαδρίτη για να κάνει έρωτα».

Αλλά ο Τζιαμπρούνο επέμεινε φέρνοντας σε δύσκολη θέση τη γυναίκα που συνομιλούσε. «Θα μπεις στην ομάδα μας;» τη ρώτησε με την νεαρή να προσπαθεί να αλλάξει θέμα συζήτησης: «Εγώ μπορώ να φέρω μόνο την επαγγελματική μου ικανότητα».

Μάλιστα, παρά τις συστάσεις από τους άνδρες συνεργάτες του να προσέχει τα λόγια του εκείνος συνέχισε απτόητος. «Μα τι είπα παιδιά; Ελάτε τώρα, γελάμε και αστειευόμαστε. Ερχόμαστε από την πανδημία. Ούτε να μιλούσα για την εφορία πια».

Τζόρτζια Μελόνι: Θα υπερασπιστώ με κάθε κόστος την κόρη μας

Η Ιταλίδα πρωθυπουργός προχώρησε σε μία ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δημοσιεύοντας μία φωτογραφία με μία μακροσκελή λεζάντα, εξηγώντας το τέλος της σχέσης της μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας με τον Αντρέα Τζιαμπρούνο.

Όπως αναφέρει, «οι διαδρομές μας έχουν xωρίσει εδώ και κάποιο καιρό και ήρθε η ώρα να το ανακοινώσω». Παράλληλα σημειώνει ότι «θα υπερασπιστώ με κάθε κόστος αυτό που ήμασταν, τη φιλία μας και πάνω από όλα ένα επτάχρονο κορίτσι που αγαπά τη μητέρα της και τον πατέρα της όπως δεν κατάφερα εγώ τους δικούς μου».

Στην ίδια ανάρτηση η Τζόρτζια Μελόνι ευχαριστεί τον σύντροφό της «για τα υπέροχα χρόνια που περάσαμε μαζί, τις δυσκολίες που βιώσαμε και για το ότι μου έδωσε το πιο σημαντικό πρόσωπο στη ζωή μου, την κόρη μας, Τζινέβρα».

Κλείνοντας με ένα υστερόγραφο την ανάρτησή της, η πρωθυπουργός της Ιταλίας τονίζει ότι «δεν έχω να πω κάτι περισσότερο γι' αυτό», συμπληρώνοντας «Όλοι αυτοί που ήλπιζαν να με αποδυναμώσουν χτυπώντας με, θα πρέπει να γνωρίζουν ότι όσες σταγόνες κι αν πέσουν στην πέτρα, η πέτρα θα παραμείνει πέτρα και η σταγόνα είναι μόνο νερό».