ΚΟΣΜΟΣ

Kάιλι Τζένερ: Λανσάρει το δικό της brand ρούχων - Το σήμα κατατεθέν και η ευχή από τους θαυμαστές

Η Κάιλι Τζενερ
Η Κάιλι Τζενερ
ΑΡ

Η Kάιλι Τζένερ επεκτείνει την αυτοκρατορία της. Η μεγιστάνας του μακιγιάζ ποζάρει με μία μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα. καθώς ανακοινώνει τη νέα σειρά ρούχων της με την επωνυμία Khy

Η Kάιλι Τζένερ μεγαλώνει την επιχειρηματική της αυτοκρατορία δισεκατομμυρίων δολαρίων με ένα νέο εγχείρημα , μια σειρά ρούχων που ονομάζεται Khy. Η 26χρονη μεγιστάνας του μακιγιάζ, ανακοίνωσε το νέο της σχέδιο μόδας μέσω του Instagram την Τρίτη, με ένα τρυφερό στιγμιότυπο με λεζάντα, «συναντήστε την khy».

Στη φωτογραφία, η σταρ του ριάλιτι - που αυτή τη στιγμή βγαίνει με τον ηθοποιό Tιμοτέ Σαλαμέ εμφανίζεται καθισμένη στο πάτωμα, φορώντας μια μακριά μαύρη δερμάτινη καμπαρντίνα με φερμουάρ στα πλάγια που έδειχναν τα τονισμένα πόδια της.

Η καλλονή συμπληρώνει την εμφάνισή της με κόκκινες γόβες και έντονο κόκκινο κραγιόν. Η σταρ των Kardashians έβαλε επίσης ετικέτα στον επίσημο λογαριασμό της Khy στο Instagram, ο οποίος περιλαμβάνει δύο στιγμιότυπά της καθώς και έναν σύνδεσμο που παραπέμπει τον επίσημο ιστότοπο της μάρκας.

Το πρώτο στιγμιότυπο δείχνει την Κάιλι από πίσω, με την ίδια σκούρα υπερμεγέθη καμπαρντίνα, η οποία είναι δεμένη στη μέση. Το ρούχο διαθέτει ψηλό γιακά και μεγάλα μανίκια σε στυλ vintage. «Η Khy έρχεται συντομα. Εγγραφείτε στο khy.com», γράφει η λεζάντα. Η επόμενη εικόνα δείχνει μια θολή φωτογραφία της να περπατά στο δρόμο στο βάθος, με το όνομα της μάρκας γραμμένο με μεγάλα λευκά γράμματα.Η σελίδα στο Instagram γράφει «προσεχώς».

Η μάρκα δημοσίευσε επίσης ένα σύντομο κλιπ με την ινφλουένσερ να λανσάρει την καμπαρντίνα. Το βίντεο ξεκίνησε με την ίδια να κοιτάζει μακριά από την κάμερα, πριν γυρίσει στο πλάι. Ο ιστότοπος της νέας μάρκας αναφέρει την ημερομηνία της επίσημης κυκλοφορίας.

Οι 398 εκατομμύρια followers της Kάιλι ωστόσο ενθουσιάστηκαν με την ανακοίνωση, με την καλύτερή της φίλη Αναστασία Καρανικολάου να εκφράζει επιφωνήματα θαυμασμού. «Παρακαλώ να είστε ευγενικοί με τις τσέπες μας», πρόσθεσε κάποιος άλλος, αν και οι τιμές των νέων προϊόντων είναι προς το παρόν άγνωστο.

Το Puck News ανέφερε τον Ιούλιο ότι η Τζένερ δούλευε με την Emma και τον Jens Grede - το επιχειρηματικό ζευγάρι που συνεργάζεται με την αδερφή της Kιμ Καρντάσιαν στην επιτυχημένη επωνυμία της SKIMS, καθώς και με την αδερφή της Kλόι Καρντάσιαν στην Good American brand της.

Αν και η Τζένερ είναι περισσότερο γνωστή για την αυτοκρατορία του μακιγιάζ της, έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με την αδερφή της Kένταλ για μια σειρά μόδας με την PacSun το 2012. Η Jenner κυκλοφόρησε τα κραγιόν της τρία χρόνια αργότερα, ταράζοντας τη βιομηχανία των καλλυντικών. Η επιτυχία της μάρκας την οδήγησε να γίνει εξώφυλλο στο Forbes ως «η νεότερη αυτοδημιούργητη γυναίκα δισεκατομμυριούχος».

Το 2019 πούλησε το πλειοψηφικό μερίδιο της Kylie Cosmetics στην Coty. Όσο για το μέλλον της μάρκας, εξομολογήθηκε στο παρελθόν ότι η κόρη της Στόρμι τεσσάρων ετών σήμερα, μπορεί να αναλάβει μια μέρα. «Η Στόρμι είναι η κληρονομιά μου. Την μεγαλώνω να είναι έξυπνη και ευγενική και οδηγημένη. Ίσως αναλάβει κάποια μέρα την Kylie Cosmetics; Μόνο αν θέλει», είχε πει συνέντευξή της στο περιοδικό tmrw.