ΚΟΣΜΟΣ

Μάθιου Πέρι: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του ηθοποιού - Θέλει χρόνο ο ιατροδικαστής

Μάθιου Πέρι: Απροσδιόριστη η αιτία θανάτου του ηθοποιού - Θέλει χρόνο ο ιατροδικαστής

Πρόσθετες διερευνητικές εξετάσεις από το ιατροδικαστικό γραφείο της κομητείας του Λος Άντζελες θα απαιτηθούν, προκειμένου να γίνουν ακριβή τα αιτία του θανάτου του ηθοποιού Μάθιου Πέρι στην κατοικία του το Σάββατο.

Ο ιατροδικαστής έγραψε στο φάκελο σαν αιτία θανάτου του την «αναβολή».«Σε περιπτώσεις όπου η αιτία θανάτου δεν μπορεί να προσδιοριστεί τη στιγμή της νεκροψίας, εκδίδεται αναβολή πιστοποιητικού μέχρι να ολοκληρωθούν πρόσθετες εξετάσεις», σύμφωνα με τις οδηγίες του ιατροδικαστή του Λος Άντζελες.

Δεν υπάρχει υποψία εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ωστόσο, το περιστατικό παραμένει υπό διερεύνηση από το τμήμα ληστειών-ανθρωποκτονιών της αστυνομίας του Λος Άντζελες.

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην ψηφιακή έκδοση της εφημερίδας Los Angeles Times, η αστυνομία τον βρήκε πεθαμένο μέσα σε μπανιέρα στο σπίτι του στο Λος Άντζελες.

Δεν έχουν προκύψει ενδείξεις ότι ο θάνατός του οφειλόταν σε εγκληματική ενέργεια, σύμφωνα με πηγές της εφημερίδας και πληροφορίες του –ειδικευμένου στην κάλυψη διασημοτήτων– ιστότοπου TMZ, ο οποίος ήταν το πρώτο μέσο που αναφέρθηκε στον θάνατό του.

Η πρώτη εκτίμηση κάνει λόγο για ανακοπή καρδιάς η οποία επέφερε και τον θάνατο από πνιγμό.