ΚΟΣΜΟΣ

Αθηνά Κρόσμπι: Ποια είναι η 25χρονη καλλονή που γευμάτισε με τον Μάθιου Πέρι ενα 24ωρο πριν πεθάνει

H καλλονή από τη Βενεζουέλα που είδε τον Πέρι λίγο πριν πεθάνει
H καλλονή από τη Βενεζουέλα που είδε τον Πέρι λίγο πριν πεθάνει
Ιnstagram

Η γυναίκα μυστήριο που γευμάτισε με τον Μάθιου Πέρι λίγο πριν φύγει από τη ζωή είπε ότι ήταν σε «εξαιρετικά καλή διάθεση». Η 25χρονη Αθηνά Κρόσμπι, μοντέλο και παρουσιάστρια από τη Βενεζουέλα από τους τελευταίους ανθρώπους που είδε τον αγαπημένο ηθοποιό. 

Η μυστηριώδης γυναίκα με την οποία εθεάθη ο Μάθιου Πέρι μια μέρα πριν από τον πρόωρο θάνατό του είναι η Αθηνά Κρόσμπι. Το 25χρονο μοντέλο και δημοσιογράφος ψυχαγωγίας εμφανίστηκε στο Instagram την Τρίτη, αποκαλύπτοντας ότι ήταν «ένα από τα τελευταία άτομα» που είδε και μίλησε με τον σταρ της τηλεοπτικής σειράς τα «Φιλαράκια» προτού βρεθεί νεκρός το Σάββατο (28/10)

«Δεν επρόκειτο να μιλήσω για αυτό, αλλά αυτό που θα πω είναι ότι είχα την τιμή να γνωρίσω προσωπικά τον Mάθιου», έγραψε στα Stories της στο Instagram δίπλα σε μια ασπρόμαυρη φωτογραφία του Πέρι. «Είμαι τόσο συντετριμμένη από τον θάνατό του, αλλά ένιωσα ότι ήταν κακόγουστο να μιλήσω για αυτό δημόσια, καθώς η προσοχή δεν έπρεπε να στραφεί σε εμένα, αλλά σε αυτόν και στην κληρονομιά του και ήταν ένα άτομο που προστάτευε την ιδιωτικότητά του και πάντα το σεβόμουν αυτό στη φιλία μας»

Η Κρόσμπι κατέληξε: «Αλλά όντως ήμασταν φίλοι και ήμουν ένας από τους τελευταίους ανθρώπους που του μίλησα και τον είδα πριν πεθάνει». Σε μια επόμενη ανάρτηση, η καλλονή από τη Βενεζουέλα αποκάλυψε πώς ένιωθε ο αείμνηστος ηθοποιός κατά τη διάρκεια του μεσημεριανού τους ραντεβού την περασμένη Παρασκευή στο Hotel Bel-Air.

«Θέλω να τονίσω ότι ο Μάθιου ήταν σε εξαιρετικά καλή διάθεση και μου μίλησε με ενθουσιασμό για τα πράγματα που είχε στη ζωή του», έγραψε. «Ήταν τόσο χαρούμενος και ζωντανός». Στη συνέχεια, η Κρόσμπι προέτρεψε τους θαυμαστές να «απέχουν από οποιαδήποτε εικασία γύρω από τον θάνατό του» προς το παρόν. «Να ξέρετε ότι είχε ανακάμψει και πραγματικά άξιζε περισσότερο χρόνο σε αυτή τη γη», έγραψε. «Η βιομηχανία της ψυχαγωγίας μας έχει πραγματικά χάσει έναν θρύλο. Aναπαύσου εν ειρήνη»

Οι φωτογραφίες εμφανίστηκαν την Τρίτη με το αστέρι του «17 Again» και την Κρόσμπι να συνομιλούν ενώ κάθονταν σε ένα κυκλικό τραπέζι. Το TMZ ανέφερε ότι ο Πέρι ήταν τόσο απασχολημένος με τη συνομιλία τους που σχεδόν δεν άγγιξε το γεύμα ή το ποτό του. Η έξοδος έγινε μόλις 24 ώρες πριν ο συγγραφέας του «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing» βρεθεί νεκρός από τη βοηθό του στο τζακούζι του στη γειτονιά Pacific Palisades του Λος Άντζελες. Ήταν 54 ετών.

Στο σπίτι του δεν βρέθηκαν παράνομα φάρμακα αλλά μόνο συνταγογραφούμενα, όπως αντικαταθλιπτικά ,φάρμακα κατά του άγχους και ενα σκεύασμα για Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια.. Η νεκροψία του ολοκληρώθηκε το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, η ανακοίνωση της επίσημης αιτίας του θανάτου του έχει αναβληθεί, μέχρι να βγουν τα τοξικολογικά αποτελέσματα.

Ο θάνατος του σταρ δεν ήταν αποτέλεσμα φαιντανύλης ή μεθαμφεταμίνης, είπαν πηγές επιβολής του νόμου στο TMZ την Τετάρτη. Ο Πέρι, που έγινε γνωστός παίζοντας τον Τσάντλερ Μπινγκ στη δημοφιλή κωμική σειρά «Φιλαράκια» της δεκαετίας του '90, τιμήθηκε από τους συμπρωταγωνιστές του σε κοινή δήλωση μετά τον θάνατό του.

«Είμαστε όλοι τόσο συντετριμμένοι από την απώλεια του Μάθιου. Ήμασταν κάτι περισσότερο από σύντροφοι στο καστ. Είμαστε μια οικογένεια», είπαν στο People την Τρίτη η Courteney Cox, ο David Schwimmer, η Jennifer Aniston, η Lisa Kudrow και ο Matt LeBlanc. «Με τον καιρό θα πούμε περισσότερα, όσο και όταν μπορούμε», συνέχισαν. «Προς το παρόν, οι σκέψεις και η αγάπη μας είναι με την οικογένεια του Mάτι, τους φίλους του και όλους όσοι τον αγάπησαν σε όλο τον κόσμο».

Ποια είναι η Αθηνά Κρόσμπι

Με καταγωγή από τη Βενεζουέλα, η νεαρή καλλονή αποφοίτησε το 2021 από το Utah Valley University με πτυχίο στις επικοινωνίες και τις ανθρωπιστικές επιστήμες. Η ίδια περιγράφει τον εαυτό της ως «Τηλεοπτική παρουσιάστρια και δημοσιογράφος ψυχαγωγίας, ηθοποιός, μοντέλο, τραγουδίστρια», στο βιογραφικό της στο Instagram.

Έχει κάνει πολλές εμφανίσεις σε διαφημιστικά και εκδηλώσεις, ενώ συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss World America το 2023 εκπροσωπώντας την πολιτεία της Γιούτα και παρουσίασε τη φωνή της τραγουδώντας το "Colors of the Wind" από την ταινία κινουμένων σχεδίων Pocahontas της Disney

Αν και δεν κέρδισε το κορυφαίο βραβείο, η Αθηνά ονομάστηκε Πρεσβευτής της Ομορφιάς με Σκοπό και αγωνίζεται έκτοτε για τα δικαιώματα των ατόμων με αναπηρία και αυτισμό. Προηγουμένως, συμμετείχε στον διαγωνισμό Miss California Teen USA το 2016, βγαίνοντας στις 15 φιναλίστ. Το 2023 αναδείχθηκε Miss NorCal USA και συνέχισε στον διαγωνισμό Miss California USA, τερματίζοντας ως τρίτη επιλαχούσα από 86 διαγωνιζόμενες. Η ίδια και ο Μάθιου γνωρίστηκαν σύμφωνα με πληροφορίες, μέσω κοινών φίλων