ΚΟΣΜΟΣ

Η Κόρτνεϊ Κοξ μελαγχολική στην πρώτη της έξοδο μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

Η Κόρτνεϊ Κοξ μελαγχολική στην πρώτη της έξοδο μετά τον θάνατο του Μάθιου Πέρι

 Μάθιου Πέρι: Η εμφάνιση της Κοξ έρχεται μετά εκείνη του συμπρωταγωνιστή της, Ντέιβιντ Σουίμερ (David Schwimmer) ο οποίος εθεάθη να κρατά χαμηλό προφίλ στη Νέα Υόρκη.

O φωτογραφικός φακός «συνέλαβε» την Κόρτνεϊ Κοξ (Courteney Cox) σε βραδινή έξοδο για πρώτη φορά μετά τον τραγικό θάνατο του φίλου και συμπρωταγωνιστή της στα «Φιλαράκια» Μάθιου Πέρι (Matthew Perry).

Η διάσημη πρωταγωνίστρια απαθανατίστηκε τη στιγμή που έφευγε με το αυτοκίνητό της από το πολυτελές εστιατόριο «Nobu» στην Καλιφόρνια μετά από δείπνο με τον σύντροφό της Τζόνι Μακντέιντ (Johnny McDaid) και φίλους, σύμφωνα με το ΤΜΖ. Έδειχνε μελαγχολική, καθώς έβγαινε από το πάρκινγκ και πήγαινε στον επόμενο προορισμό της.

Λίγες ώρες νωρίτερα η ίδια και οι υπόλοιποι πρωταγωνιστές της αγαπημένης κωμικής σειράς εξέδωσαν την πρώτη κοινή τους ανακοίνωση για τον θάνατο του «Τσάντλερ Μπινγκ» σε ηλικία 54 ετών.

Η εμφάνιση της Κοξ έρχεται μετά εκείνη του συμπρωταγωνιστή της, Ντέιβιντ Σουίμερ (David Schwimmer) ο οποίος εθεάθη να κρατά χαμηλό προφίλ στη Νέα Υόρκη.